Blogolj!

Agyatlanul turkálnak Szabó Tünde zsebében


Egy: senkinek semmi köze hozzá. Kettő: Szabó Tünde olimpaiai ezüstérmes sportoló. Hogy jön ez ide? Egyszerű!

Szabó Tünde államtitkár posztolt egy képet, amelyen a gyermekei megkezdik az új tanévet, ráadásul egy magániskolában. Hisztiznek is a liberális sivalkodók. Van például ez a Hommonay Gergely, aki azt írja magáról a Facebookon, hogy

voltam, egykor tanár, aki szerint a magyar közoktatással akkor tennék a legjobbat a tanárok, ha egyszerre állnának fel. A mai magyar iskola ugyanis leginkább csak a gyermekmegörző funkcióját képes ellátni.

Ez az illető egyszer tett jót az oktatással, amikor felhagyott a tanítással. De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a közösségi oldalon megjelentetett posztját így kezdi: 

Neked van évente kétmillád a gyereked tandíjára?

Nekem? Nincs. Nem is kell. Kiválóan elvan a gyerek egy nem állami fenntartású intézményben – egyházi, jujj! –, még akkor is, ha ez az iskola sem tökéletes, de ez most nem tartozik a tárgyhoz. Szabó Tündének van „évente kétmillája” a gyerekek tandíjára. És más hisztériáznak is a sivalkodók, hogy miből futja erre az államtitkárnak. Hát először is van fizetése, ami országgyűlési-képviselőként sem kevés, államtitkárként meg egy kicsit magasabb is. És van ehhez egy kiegészítő bevétel is, amit azért nem hanyagolhatunk el. Az emberek hajlamosak elfelejteni azt 1992-es nyári estét, amikor 15 millió ember szurkolt, ugrált, könnyezett, mert Egerszegi Krisztina olimpiai bajnok, Szabó Tünde pedig második lett száz háton a barcelonai olimpián. 

És Szabó Tünde a 2004. évi I. törvény rendelkezései alapján olimpiai járadékra jogosult, ami az esetében az országos szintű bruttó nominál átlagkeresetének megfelelő összeg hatvan százaléka. Az átlagbér idén áprilisban bruttó 340.600 forint volt, vagyis ennek a hatvan százaléka illeti meg Szabó Tündét nettósítva minden hónapban. 

Tudjuk, hogy nagyon jó dolog mások zsebében kotorászni, de ez most nem volt elegáns. Egyébként meg miért nem azt kérdezi ez a Hommonay nevű megélhetési forradalmár, hogy „neked van olimpiai ezüstöd?”

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58035/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-09-06 20:42:47
Drága libsijeink,amikor ők járatják magániskolába ,vagy külföldre a gyerekeiket,arról mélyen hallgatnak,mert
az ő zsebükben ugyan ne turkáljon senki.Ahhoz senkinek semmi köze,hát vegyétek tudomásul moslékosdé-
zsák,hogy más is költhet a gyerekeire,még úgy is,hogy becsületes úton kereste meg a rávalót!Egyébként akinek
vaj van a fején,az ne menjen a napra!
Válaszolok
László 2018-09-06 14:50:08
Ez Hommonay az aki a macskájával él nemi életet?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-06 13:09:06
Ez a Hommonay nevű sz@rházi akkor nyekeregjen, ha majd annyit teljesít például a sport terén, mint a Szabó Tünde, meg a képen látható másik világhírű úszónk, az Egerszegi Krisztina.
Figyelj, Hommonay !
Addig kussoljál, annál is inkább, mert ennél - a más zsebében való kotorászásnál - szemetebb, aljasabb dolog nincs a világon.
Persze az efféle mocskosoktól etikus viselkedést ne várjon el senki sem. Ezeket nem olyan fából faragták !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?