Blogolj!

Így bünteti a kormány a bűnös Budapestet!


Na végre ez is kiderült! Nem azért vannak a felújítások Budapesten, mert szükségesek, hanem azért, mert a kormány ezzel bünteti a fővárosiakat. Agyrém!

Azt mondja Bombera Krisztina az ATV-ben, hogy: 

A fővárosiakat bünteti a kormány, azért mert.a bűnös város nem szokott eléggé a Fideszre szavazni és gyötör minket mindenféle indokolatlan felújítással.

Mit ne mondjak?! Jó nagy kicseszés a fejlődés minden egyes budapestivel. A vendég Király Dávid várospolitikai szakértő is simán kinevette ezt az eszement mondatot, s gyorsan hozzá is tette némi fanyar humorral, hogy bár büntetnének minket több projekttel. 

Valóban nagy büntetés volt a nyáron a két forgalmas villamosvonal felújítása. Többen sírtak is egy sarokban, mert ezt nem viselték már el. Ilyen büntetést, ehhez fogható sanyargatást több város is elfogadna. Még olyanok is, amelyekben az emberek többsége a Fideszre szokott szavazni. 

Nyilván ez csak ócska poénkodás. Azt mégsem lehet mondani az ATV-ben, hogy olyan jól áll az ország gazdasága, hogy több felújítás is megvalósítható egyszerre, mert van rá forrás. Inkább hülye poénokkal kell hergelni a csatorna nem túl sok nézőjét. 

Na ez a büntetés, nem a villamospályák rekonstrukciója. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57919/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-09-04 20:15:15
Ezt a kommentet írtam a videó alá a YT-on:

"Ki az a sok ember, akiket ez a bomberabaromkriszta idézett! Az öszeesküvés-elmélet... Röhej! De csak fújja a magáét! Rossz szervezés! Ez a nőcske juttatja eszembe azt a városi mszp-s képviselőt (hogy is hívják?), aki aggódott, és hatalmas dugókat vizionált, amikor megkezdtés a kék-metró felújítását!
Most már tudjuk, hogy a Demszky-érában miért nem csináltak semmit! Nem akarták a budapestieket büntetni! Undorító banda!
Remélem, nem fogjátok törölni kommentemet!"
Válaszolok
librikus 2018-09-04 10:57:56
Bécsi ujságban válaszolt a károgóknak a bal, zöld, liberális városvezetés:
A villamossíneken 5, 10 percenként közlekedő járatok 8-10 év alatt elkoptatják a síneket.
Nyáron kisebb a forgalom, mint télen, amikor mindenki itthon van
Betonba nyáron nem kell fagyállót keverni és a flaszter felhordása egyszerűbb.
Nálunk viszont orbánék szekírozzák az állandó építkezésekkel a hetedik kerület lakóit.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?