Blogolj!

Dániel Péter arról álmodott, hogy Orbán Viktort felakasztották


Nyugodtan jelentsük ki, hogy a Dániel Péter nevű szélsőséges liberális egy igazi idióta.

A bejegyzés nem friss, de ez is mutatja, hogy nem nézem naponta ennek az agyatlannak a Facebook profilját. Pedig nagyon jó kis oldal ám, például Dániel Péter Photoshop tudása kifejezetten érdekes, mondhatni szánalmas. No, de nem is ez a lényeg, hanem az, amit ez az elvetemült úgy három hete posztolt. 

Milyen érdekes, hogy ez a poszt nem zavarja a Zuckerberg-galaxis élesszemű moderátorait. Nem tétel, hogy egy ember egy másik ember akasztásáról álmodozik. Azt ugye mindannyian kizártnak tartjuk, hogy ezt nem jelentette senki, mégis maradhatott ott, ahova ez az eszelős szánta. 

A hozzászólók egyike meg is kérdezi az Izraelbe menekült magyar állampolgárt, hogy felriadt-e, de „megnyugtató” választ adott ez a lelkiszegény: „Nem, végig álmodtam.” Azért az mindenképpen jó hír, hogy Dániel Péter jól alszik. 

Amúgy ez a derék illető nem is olyan régen, az éppen akkor elhunyt Kerényi Imrét is gyalázta – biztos nem tudta mit csináljon jó dolgálban. Nem más ő, mint egy egyszerű hazaáruló, aki unalmában köpköd a hazája irányába Izraelből. 

UPDATE!!!

És mégis mozog a Zuckerberg-galaxis!!! Törölték az Orbán Viktor akasztásáról fantáziáló posztot. Töröltessük már ezt is, hátha letiltják Dánielt!

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57894/pics/lead_800x600.jpg
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-06 14:43:02
Senkinek ne legyenek kétségei:
Ha ez az állat ma a kezében géppisztolyt foghatna, ugyanúgy vérengzene, mint dicső kommunista elődei !!!!
Sokszor leírtam már, most is megteszem:
Miért is nem lehet az ilyen barmot - meg a hozzá hasonlókat - például izgatásért, lázításért feljelenteni, bíróság elé citálni és elítélni ?!
MI A TÚRÓRA VÁRUNK MÉG ?!
Válaszolok
Laci 2018-09-04 13:06:33
Ennek is járna az egyirányú vonatjegy...
Válaszolok
baviki69 2018-09-04 06:19:58
Aljas gazember! Milyen jó, hogy nem élt a tanácskoztársaság idején... Sok embert ölt volna meg! Lehet, hogy még a Lenin-fiúkon is túltett volna!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?