Blogolj!

Agyalágyult haditervet főztek ki a Gyurcsány-boszorkánykonyhában


A DK azzal kampányol, hogy Orbán Viktor az európai porondon kispályás játékos, a C-ligában focizik, a bevándorlás pedig kamutéma, nem létezik. Sok sikert kívánunk!

A Kígyók új politikája: migránsok márpedig nem jönnek Európába. Lelkük rajta.

Corriera Della Sera: Felértékelődött Orbán Viktor szerepe az Európai Néppártban. „A magyar miniszterelnök hidat képezhet az Európai Néppárt és más pártok közötti szövetségek létrehozásában”, még az is lehet, Orbán előkészíti a Salvini-féle Liga csatlakozását az Európai Néppárthoz – így a tekintélyes olasz napilap.

Le Figaro: Orbán Viktor és Matteo Salvini nem súlytalan szereplő Európában, hanem éppen hogy Európa központi gondolatait képviselik [a bevándorlást illetően], míg Macron marginalizálódik – vezércikkben elemzett a világ egyik vezető napilapjának számító francia újság.

Molnár Csaba (a Gyurcsány-féle DK alelnöke, futottak még EP-képviselő, ha valaki nem tudná): „Magára valamit is adó európai politikus nem találkozik Orbánnal”, „nincs a tíz legizgalmasabb európai miniszterelnök között”, „Orbán Viktor icike-picike fiú” az európai színtéren, „Orbán Viktor az európai C-ligában focizik, a B-ligáig nem sikerült felfociznia magát”. Ezek a magvas meghatározások az ATV Egyenes beszéd kontrájában szaladtak ki hétfőn este Gyurcsány jobbkezének száján. Tudják,

ő az a fiatalember – a LáriFári- és a LiBajnai-kormányok egykori minisztere – aki április 8-án abban is kisegítette Főnökét, hogy „a kígyók kígyóznak.”

No, igen, alighanem. Ők már csak tudják.

Alvezér elvtárs most azért szaladt ki a fényre, hogy mielőtt jelentéktelen pártja a feledés homályába veszne, belengesse: ők bizony kőkeményen végigdolgozták a nyarat, szanaszéjjel izzadták magukat a belső felkészítésben és a stratégiaalkotásban, hogy aztán szeptember 15-én jól bejelentsék majd, hogyan veszik be jövőre az nagy Európai Uniót. Figyeljenek:

új típusú politikával.

Belebolondulunk a várakozásba, pláne, hogy mindent azért nem lehet elárulni a mestertervből, hiszen azért mesterterv – legyen annyi elég, hogy:

I. a Zorbán Európában nem tényező, nem is ismerik a nevét;
II. a migránsválság megszűnt, a bevándorlás kamutéma, nem létezik, nem is jönnek már migránsok a kontinensre;
III. mint romlott tejszínhab a savanyú tornán: a nemzetek szuverén szövetsége helyett létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat;

Még szerencse, hogy három a magyar igazság, képzeljék csak el, mi lenne a ráadás, ha ez a szavazói bázisában „elszektásodott” (ezt a Nézőpont mondja) bagázs nekiül, és csúcsra járatja a szürkeállományt... Hogy aztán ezért érdemes volt-e végiggürcölniük az egész tikkasztó nyarat, azt majd a bölcs magyar választók megítélik.

Ha tippelhetek: maradnak a régi-új szürke zónában. A Zs-ligában.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57983/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,DK,Európa,Európai Unió,Gyurcsány Ferenc,Matteo Salvini,migráció,migráns,Molnár Csaba,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-06 14:13:50
Ennek a két, fényre sötétülő, nehézfejű "gyökkettőnek" üzenem:
"A világ mindenkinek annyi, amennyit megért belőle."
Hát, ti - meg a hozzátok hasonló tulkok - ennyit értettetek meg belőle !!!!
Válaszolok
kata 2018-09-04 20:18:01
Ezek a szerencsétlenek biztosan napszúrást kaptak.Nyomorult gyurcsány és bandája már annyira szánalmas,
hogy szót sem érdemes rájuk vesztegetni.Egyébként a nagyfőnöknek szerintem kisebbségi érzése van Orbánnal
szemben,ráadásul irígy is rá,hiszen pontosa őkelmére nem kíváncsi a fene sem.
Válaszolok
baviki69 2018-09-04 19:55:59
Hát ezek a csabikák nem nehezítik meg Orbán dolgát! Habár ki tudja! Reméljük, az ilyen "nagyszerű" politikusoknak nem Orbán elaltatása a célja! Ők annyira hülyék, hogy azt hiszik, ők sz..rják a spanyol viaszt! :D
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?