Blogolj!

Szántsák már be végre az MSZP-t!


Beolvastak Orbánnak és Salvininek! A szocialisták szerint a nemzeti érdekek képviselete és a magyar önvédelem „virtigli nacionalizmus”. Hová tudnak még süllyedni?

Fotó: MTI

A történelmi mélységekben tapicskoló Magyar Szocialista Pártot az sem hatja meg, hogy már a világ egyik legtekintélyesebb napilapja is Orbán Viktor mellé állt. A Le Figaro a magyar miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszteri keddi, a nemzetközi sajtó kiemelt figyelmétől övezett csúcstalálkozója kapcsán a francia elnököt küldte el melegebb éghajlatra.

Konkrétan a hisztis Macron fejéhez vágták, hogy nem érti az európai valóságot, hiszen Orbán Viktor és Matteo Salvini nem marginális szereplői a kontinensnek, hanem Európa központi gondolatait képviselik, már ami a földrész túlélésének legfontosabb problémáját, a migráció kezelését illeti. Ott a pont.

A Tóth Bertalan fantázianevű karót nyelt jogászlegény láthatatlan kapitánykodásával eltűnőben lévő MSZP-nek eközben idehaza

sikerült összetákolnia egy olyan agyalágyult nyilatkozatot,

miszerint – aszondja – a

„virtigli nacionalisták szövetsége még sosem emelt egy nemzetet sem a történelem győztesei közé”.

No meg

„az olasz és a magyar kormány eddig sem törekedett az Európát feszítő kihívások valódi kezelésére, csupán megakasztanak minden megoldási javaslatot, miközben a közösséget zsarolják”.

Lehet, a politikai haláltusáját vívó MSZP számára akkora kihívás a magyar társadalom megszólítása, hogy csak akasztófahumorra futja?

Nem, ez sajnos nem vicc.

Az MSZMP méltó utódai semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek. Számukra tehát a nemzeti érdekek következetes képviselete és a határozott önvédelem nem más, mint „virtigli nacionalizmus”. Mondja ezt az a párt, melynek politikai „tevékenységét” elvtársi-eszmei szövetségesével, a Szadesszel (plusz a belőlük erre-arra ágazó Gyurcsány-brigádokkal) együtt a „nemzetárulás” szócikk alatt fogják majdan tárgyalni a lexikonok. Lásd még: 2004-es népszavazás a kettős állampolgárságról, a külhoni magyarok elleni hergelés, brüsszeli feljelentgetések és a több, és a többi...

Azt hiszem, Szanyi Tibornak egy dologban mégis igaza volt. Mélyen a pohár fenekére pislantva fején találta a szöget, mikor a szoci „tisztek” idei „újításán” előállt az innovációval:

be kellene szántani az egész idejétmúlt kócerájt úgy, ahogy van. Béke poraira.

Pontosan. Az utolsó pedig kapcsolja le a villanyt!

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57629/pics/lead_800x600.jpg
Európa,Macron,Matteo Salvini,migráció,MSZMP,MSZP,Orbán Viktor,Szanyi Tibor,Tóth Bertalan
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-30 13:41:36
Ettől magyar a liberálbolsevik bandától soha nem volt elvárható, és ma sem várható semmi, - a normális emberek számára elfogadható - ötlet, tevékenység.
Világéletükben csak és kizárólag a bomlasztással, a rothadás elmélyesztésével, a rombolással foglalkoztak, és aszerint is cselekedtek.
Ez a szeszkazán Szanyi, a hosszú politikai pályája alatt - egy tiszta pillanatában - most végre igazat mondott:
"Be kellene szántani az egész, idejétmúlt kócerájt úgy, ahogy van. Béke poraira. "
Csak végre látnánk, tapasztalnánk már !!!!!
Válaszolok
baviki69 2018-08-29 19:22:22
Ismerve a szlovákiai, romániai, stb. pártok nemzeti érdekekhez való hozzáállását, a nemzeti ügyekben való kiállását, ezektől a balf...szliberális bandáktól is elvárható lenne ugyanez! De nem! Nekik fontosabb a külföldi érdekek támogatása, megfeletkezve a nemzet érdekeiről, azokat teljesen mellőzve! Undorító banda... !
Válaszolok
LCK 2018-08-29 09:31:36
Amíg az MSZP tartja markában számtalan nyugdíjas klub működését, addig számíthatnak a szavazóikra.
Lásd: Szeged.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?