Blogolj!

Chemnitz hozadéka: lehet nácizni


A németországi chemnitzben áll a balhé. Utcai zavargások, összecsapások és természetesen nácik. Igen, vannak azok is.

Felszínre hozott szélsőség

Az előzményeket tudjuk. A kele-németországi Chemniztben egy szabadtéri fesztivál szombati programjai után, éjjel összetűzésbe keveredett egy csoport "különböző nemzetiségű férfi". Egy ember meghalt, ketten súlyos sebesüléseket szenvedtek. A helyszínről többen elmenekültek, a rendőrök két embert, egy 23 éves szíriai és egy 22 éves iraki állampolgárt elfogtak a rendőrök és őket gyanúsítják a gyilkossággal. 

Azóta folyamatosan tüntetések a keleti városban – tapasztaltabb olvasóink emlékezhetnek rá, korábban még Karl-Marx Stadtnak hívták Chemnitzet –, ahol a bevándorlókkal nem különösebben toleránsak a helyiek. Különösen egy ilyen mocskos ügy után. Napok óta tartanak a tiltakozások, ugyanúgy mint Amerikában, vagy Franciaországban szokás – mert ott ez már szokás… – és ezek egyáltalán nem békés szláv karneválok. 

És nyilván előkerültek az újfasiszták, a nácik is, akik aztán harsognak és saját ügyüknek érzik ezt az egészet. Márpedig, ha valaminek, akkor ennek örülnek a migránssimogatók. Ugyanis már nem kell beszélni az iraki és a szír állatról, hanem el lehet terelni a beszélgetést a nácik irányába. Mert ők hajtóvadászatot tartottak éjszaka Chemnitzben, keresték a migránsokat, az illegális bevándorlókat. Mondjuk egyet sem találtak, ami nagy bravúr lehet manapság Németországban, de lehet erről beszélni. A nagy problémáról, vagyis arról, hogy a Németországba beengedett bevándorlók jelentős részét nem lehet integrálni, hogy ezeknek az aljadékoknak csak az erőszak az istenük, arról nem sok szó esik. Jöttek az újfasiszták, vandálkodnak, a liberálisok lecsaptak rájuk és minden más probléma eltörpül. 

Lehet nácizni. Örülnek a migránsok barátai. Felszínre hozták a mélyből a szélsőségeseket a bevándorlók. Ez legalább akkora veszély, mint maga a bevándorlási hullám. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57665/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-08-30 13:04:46
Attól,hogy megint félre akarják vinni az éneket,megint náciznak,a probléma még nem oldódik meg,az igazság is
ugyanaz marad.Ez a taktika csak ideig-óráig működik,mert most nem mindenféle ideológiai vitáról van szó,ha-
nem arról,hogy a lakosság megelégelte a bevándorlók erőszakosságát,és azt,hogy lassan még ők válnak másod-
rendű állampolgárrá saját hazájukban.A politikusok hiába titkolják a bűntettek elkövetőinek származását,hiába
takargatják őket,ezt nem lehet a végtelenségig folytatni.Meg kellene érteni,hogy a politikusok vannak az embere-
kért és nem fordítva.Ha nem hajlandóak felfogni,el lesznek zavarva,és elgondolkodhatnak azon,idegen érdekek
helyett jobb lett volna saját választóikat szolgálniuk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?