Blogolj!

Európa jövőjét Afrikában írják


Nemcsak a határokat kell zárva tartania az öreg kontinensnek, hanem ki kell törnie a burokból, és kívül, egy másik földrészen kell megvédenie magát. Mert a polgárháborúk már a spájzban vannak.

Miközben a chemnitzi utcákról üvölt a sohasem volt kisszerű, rövidlátó és erélytelen vezetőktől hemzsegő európai elit arcába a valóság, ébresztőt fújt a Máglyatűz szerzője is!

Épp időben, mert a polgárháborúk már a spájzban vannak.

A migráció veszélyeit illetően Európa eddig csak a demóverzióval szembesült, hiszen például az etnikai és vallási feszültségekkel szabdalt Nigériában már most 90 millió (!) 18 év alatti fiatal van, és a népesség 2050-ig eléri a 400 milliót. Nagyon rossz idők várnak a világra, Afrika fel fog robbanni a talpunk alatt – vázolta a sötét jövőt a Blogstarnak adott nagyszerű és tanulságos interjúban Demkó Attila.

A recept világos: Európa életben maradásának záloga, hogy a gazdasági versenyképességét tekintve lefelé csúszkáló, sokszínűségétől tehetetlennek tűnő kontinens egységes és erős legyen.

Azaz ne a nyugati, teljesen illuzórikus és idealista elképzelések érvényesüljenek egy a bevándorlókat (korlátlanul) befogadó, kultúráját, hagyományait és identitását feladó földrészről.

Demkó Attila: Afrika fel fog robbanni

A Honvédelmi Minisztérium stratégiai elemzésért felelős főosztályának volt vezetője szerint Európa nem lesz erős és egységes, míg a trianoni békediktátum igazságtalanságait, a határon túli magyar kisebbségek helyzetét nem sikerül megnyugtatóan rendezni, mert izzik a parázs a hamu alatt. A Máglyatűzcímű könyv szerzője elkötelezett a közép-európai együttműködés mellett, ám leszögezi: ennek nem lehet az ára a szomszédos államok magyarságának asszimilációja.

Demkó gondolalaira erősít az a friss világbanki tanulmány, mely szerint - ha nem vigyázunk - 2050-ig akár 140 millió afrikai migráns áraszthatja el Európát, és elsősorban a szubszaharai vagyis Fekete-Afrika számíthat kibocsátónak.

Akkor lesz itt vége mindennek, amitől Európának ismerjük és szeretjük Európát.

Egy neoliberálisan bárgyú és puha, öreg(ecskedő) kontinens nem lesz képes kezelni azt a kihívást, melyet a 2100-ra 4,5 milliárdra duzzadó lakosságszámú Afrika jelenthet, különösen, ha a klímaváltozás egyre szélsőségesebb negatív hatásait (tartós szárazság, áradások, termőföldpusztulás) hangsúlyozó szakértői véleményeket is valósnak fogadjuk el. Elképesztő méretű migrációs krízissel kell szembenézni a következő években, évtizedekben.

Agyalágyultak és jövőkiárusítók tehát kíméljenek.

Eközben az agyalágyult magyar ellenzéknek és a junckerizált debillibsi brüsszeli elvtársiaknak a migráció ügyében csak sorozatos szanytiborozásokra futja, miszerint a kerítés, a fizikai határzár egyfajta Auschwitz-lájt, amúgy meg az Európai Unió nemzetek fölötti szinten már megoldotta a migrációs kérdést, ugyanakkor „a tagországok viszont makacsul nem akarják megoldani” azt. Avagy: „Orbán nem a megoldás, hanem maga a probléma”.

Agyrém, elmebetegség, öngyilkosság, amit semmilyen félremagyarázott ultraliberális szempont vagy ócsított munkaerő-feltöltés sem indokolhat!

A migrációs válságot nem Európában kell megoldani, hanem – mint Orbán Viktor évek óta hangsúlyozza, és ahogy hazánkon és a Visegrádi Négyek országain kívül már Olaszország és Ausztria is egyre határozottabban vallja – ott, ahol keletkezett, a problémák gyökerét kezelve. Például az elektromos áram használatának erőteljesebb biztosításával, a lakhatási körülmények, az életfeltételek és a gazdasági gazdasági kilátások szisztematikus, tudatos javításával csökkentve az elvándorlási szándékot.

Ki miben tudós, abban segíthet – az ilyen kvóta szolgálhatja az önvédelmet.

Nemcsak a határokat kell zárva tartania az öreg kontinensnek, hanem ki kell törnie a burokból, és kívül, egy másik földrészen kell megvédenie magát.

Európa jövőjét most Afrikában írják. És még az európaiak írják, írhatják. De ha nem vigyáznak, kitépik a kezükből a pennát.

Ennyit még arról, ki a megoldás, és mi a probléma.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57604/pics/lead_800x600.jpg
Afrika,bevándorlás,Európa,Európai Unió,migráció,migráns,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-08-29 13:02:22
Az afrikai népesség sokszínű. Nem lehetséges, hogy segítsük az otthonmaradásukat. Számtalan törzsnek más népszokása van, hiedelme, vallása. Ezt látjuk a belső háborúzásaikban. El kell zárkóznunk, mert az európai fejlettségi szintet, munkatempót nem sikerült elsajátítaniuk a gyarmatosítóktól sem. A függetlenné vált "országokban" csak a nyomor és a népszaporulat nőtt. Ez a tömeg enni-inni-lakni akar, tehát vadul nyomul oda, ahol fáradozás nélkül megteheti.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-28 18:52:15
Idézet a cikkből (és a liberálbolsevikok aljas szófo.......sából):
"Orbán nem a megoldás, hanem maga a probléma."
Normáliséknál a mondat helyesen így hangzik:
A SZANYI ÉS ESZEMENT, ALJAS, KOMMUNISTA, SOROS-CSICSKA TÁRSAI NEM A MEGOLDÁS, HANEM MAGA A PROBLÉMA !!!!!
Ha végre a nyugati-európai országok polgárai (német, francia, svéd, spanyol, belga stb.) felébrednek évek óta tartó téli álmukból, akkor ma még - az Orbán Viktor által három éve hangoztatott elképzelés megvalósításával - megmenthető a kontinens.
Minden más esetben - sajnos - az unokáink, és az ő utódaik már a muszlim törvényeknek lesznek alárendelve, és örökre nyöghetik a - valamikori török elnyomásunk mintája alapján működő - mesterségesen kialakított rendszer minden nyűgét.
Ez a elborzasztó, sötét jövőnk, és a liberálbolsevik, hazaáruló, sz@rházi "embertársaink" ennek bevezetésén munkálkodnak már hosszú évek óta !!!!
Legyenek átkozottak !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?