Blogolj!

Szépkorú gondozónőjét gyalázta meg a migránsbűnöző

Pintér M. Lajos

Amúgy is nemi erőszak miatt ült, kínzás lehetett számára, ha nőt lát, és nem teheti magáévá. Ugye, neoliberális toleranciabajnokok?

Fotó: illusztráció

Volt egyszer egy alávaló szócséplés a bevándorlásról, a migránsokról, Magyarországról és Európáról. A két résztvevő egymást múlta felül a migránssimogatásban, egymást múlta alul a józan európai és magyar helyzetértékelésben. A neoliberális toleranciabajnokok odadobnák a jövőnket a kontinensünket elárasztó idegen kultúrájú százmillióknak.

Idegen érdekeket követve áruba bocsátják a lelkünket és a testünket.

Szanyi Tibor szoci EP-kapitány azt röfögte, az EU már régen megoldotta a migránsválságot a nemzetek fölött (jól megoldotta, köszönjük szépen!), a magyar határkerítést pedig Auschwitzhoz hasonlította. Szellemóriás partnere, Mihalik Angelika jogász, az Iványi Gábor-féle Magyarországi Evangélikus Testvérközösség tagja megpróbálta überelni az überelhetetlent. A Baloldali Sziget Fesztivál népének öntötte ki lelkét, hogy

„sajnálta a Magyarországra bevándorló, és a Keletiben a továbbhaladásra várakozó fiatal férfiakat, mivel jóllehet, hogy még csak csadoros nőt láttak, és számukra valóságos kínzás lehetett több hónap gyaloglás után az európai nőket látni miniszoknyában és spagettipántos felsőben.”

Szóval valóságos kínzás. Értjük, nagyon is jól értjük. És megszakad a szívünk.

És miért jutott ez most eszembe?

A napokban történt döbbenetes és brutális franciaországi eset kapcsán. Egy nőket korábban sorozatban megerőszakoló migráns megtámadta közel 70 éves(!) gondozónőjét(!) egy francia börtönben, Caen-ban. A francia közszolgálati televízió úgy tudja, nem egyszerűen a mellét fogdosta, és erőszakoskodott az idős asszonnyal (értsd: megütötte őt), hanem jogi értelemben szexuális erőszakkal próbálkozott. A szerencsétlen áldozat egyébként a szó szoros értelmében életét és vérét adta a magányos migránsbűnözőkért, már amennyiben azért látogatta őket szabadidejében a dutyiban, hogy legalább valaki bejöjjön hozzájuk.

Az ártatlan asszonyt bemocskoló szörnyszülött bűnöző amúgy egy 39 éves angolai férfi. Neve is van: Pablo Tambo. Gyakorlott, szinte már rutinos becstelenítő, hiszen 2007-ben 15 év börtönt kapott, mert több nőt megvert, és megerőszakolt. A szexuális támadásért újabb 3 év börtönt szabtak ki rá, tehát egy ideig még a hűvösön roskad magányába.

Valóságos kínzás lehet majd számára, ha addig a rácsokon át meglát egy nőt. Nemde?

Áldozatának remélhetőleg megjött az esze, és többet nem teszi be a lábát a caen-i börtönbe, és nem pátyolgatja tovább a megérdemelt büntetésüket töltő migránsbűnözőket. Ezt csak azért mondom, mert felszabadulhat egy munkakör, és ha Mihalik Angéla a balszigeti szájalásnál többet is akar tenni az emberiségért, tán kipróbálhatná magát egy új szerepben.

Vagy színház az egész világ?

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57510/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,franciaország,migráció,migráns,nemi erőszak
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?