Blogolj!

Őrület – tanknak nézte a Szent Koronát a magyargyűlölő román politikus!


A hírhedt Gheorghe Funar páni félelmében kiszúrta a trójai falovat. A sovinizmussal fertőzött román politikus annyira rühelli a magyarokat, és annyira tart tőlük, hogy tanknak hitt egy a Szent Koronát és a jogart ábrázoló virágkocsit.

Régi mániánk, tankkal végigmenni Románián?

A súlyos pszichés zavarok jeleit mutató Gheorghe Funar kis híján kirobbantotta a szomszédháborút. A magyargyűlölő román „politikus” szíve szerint hadba szólította volna országa seregét, miután sikerült ellenséges magyar tanknak néznie egy Nagyváradon felvonuló, a Szent Koronát, az országalmát jogart mintázó debreceni virágkocsit.

Ilyen nincs, és mégis van. Jól olvasták, Kolozsvár egykori rossz emlékű polgármesterénél beütött a mentális krach. Csúcsra járatta az üldözési mániát, és

gusztustalan magyarellenes kirohanással hányta tele a közösségi médiát.

(A máskor oly liberálisan érzékeny cuki-Zuki-véleménycsőszök meg jól úgy hagyták, ahogy van, hadd uszítsanak csak a magyar ellen, úgy kell neki!)

Szóval a fóbiás furi-Funar – Nagy-Románia Párt korábbi emblematikus alakja, aki jelenleg a nemrég alapított Mi Romániánk Párt nevű politikai tömörülés elnökeként múlatja idejét, és akarja visszanyerni régi fényét – egyszerre undorító és szánalmas Facebook-bejegyzésben lőtt bele egy sorozatot a nagyváradi virágkarnevál szervezőibe és jóváhagyóiba.

Tette ezt azért, mert lehetővé tették, hogy a hagyományoknak megfelelően az előző napokban tartott debreceni virágkarnevál egyik ékessége, a magyar Szent Koronát és a koronázási jelképeket, a jogart és az országalmát ábrázoló virágkocsi felvonuljon Nagyváradon.

Funar előtt leszállt a vörös köd, és elokádta magát: szerinte a virágkocsi nem más, mint egy a románságot fenyegető magyar tank, melyen a Szent Korona a lövegtorony, a jogar pedig az ágyúcső szerepét tölti be. A világhálón vérrel átitatott billentyűzetével

virtuális mindenkit agyon is lőtt, aki „átengedték a határon a 'tankot', amely aztán az Erdély visszafoglalására buzdító budapesti jelzést váró magyarok tapsvihara közepette vonult végig a belvároson”.

Ezzel az aktussal szerinte megalázták a magyar „megszállás” alól 74 éve „felszabadult” románokat – foglalta össze a foter.ro.

A sovinizmussal fertőzött, végső stádiumos szégyenember tehát nem mást állít, minthogy virágkocsikkal készülünk a nagy visszafoglalásra, azaz virágkocsikkal borítanánk virágba Erdélyt.

Gheorghe Funar, legyen meg a te akaratod!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57493/pics/lead_800x600.jpg
Gheorghe Funar,kisebbség,Magyarország,magyarság,Nagyvárad,románia,Trianon,virágkocsi
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Grácz válasza: LCK bejegyzésére 2018-08-26 15:12:05
Bolsi vagy ?
Válaszolok
LCK 2018-08-26 14:09:03
Az kétségtelen, hogy Funar nem százas.
Viszont aki ezt a jogaros virágförmedvényt alkotta, vizuális környezetszennyezésért örökre ki kellene a tiltani a virágkarneválokról!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?