Blogolj!

Ez is elkövetkezett: a Jobbik elkezdte nácizni a kormányt!


Emlékeznek még miket mondott a Jobbik a melegekkel, vagy éppen a zsidókkal kapcsolatban? Persze, hogy emlékeznek. A párt egyik képviselője szerint azonbdn a Fidesz és a korány a náci.

Pintér Tamás jobbikos országgyűlési képviselő becukiskodta magát az ATV-be, majd a Reggeli Start című műsorban azt mondta, hogy

Célunk az, hogy Magyarországot külföldön is felemeljük és ne úgy tekintsenek ránk, mint egy náci párt által vezérelt, a Fidesz által vezérelt országra.

Ezen még Vijuty Tvrtko is megdöbbent. Vissza is kérdezett, mert vélhetően nem hitt a fülének. Mondjuk nincs ezzel egyedül, mert ez szinte hihetetlen. Megdöbbentő, hogy az egykoron a Magyar Gárdát – ami aztán maga volt a szélsőség – támogató párt egyik képviselője erre ragadtatta magát. 

Úristen mi lenne itt, ha csak egy százalékban is igaza lenne. Például Pintér képviselő legjobb esetben is a börtönben ülne valahol, de nem csücsül, hanem éli világát.

A dunaújvárosi informatikus amúgy 2016-óta országgyűlési képviselő, vagyis igazi cukisodó karrier az övé. Amúgy az önéletrajza elképesztő a parlament honlapján: 

Nem, ez nem résztlet, hanem az egész. 

Nem is a terjedelemmel van a baj persze, hiszen 37 év alatt nem sok minden történhet az emberrel, hanem a tartalom. Az a része különösen, hogy igazi lokálpatriótaként elkezdett foglalkozni a korrupcióval sújtott dunaújvárosi közélettel. Fontos! de valahogy nekem a lokálopatriótáról (jelentése: nem csupán büszke szűkebb pátriájára és az általa képviselt szellemi és anyagi javakra, hanem a régi értékek megőrzését, az újabbak teremtését is igyekszik előmozdítani, és fontosságban a helyi sajátosságokat a nemzeti, regionális vagy globális értékek fölé helyezi) elsősorban nem ez ugrik be. 

Persze, ha valaki szemellenzős és még a Fideszt is náci pártnak látja, az sok mindenben lehet furcsa. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57499/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-27 19:27:47
Vannak emberek, akiknek rögeszméjévé vált, hogy idióta baromságokat mondjanak a másik idióta baromnak, aki ráadásul ezt még tűri is.
Sőt, időnként még tetszik is neki a "cukipofa" idétlensége, úgyhogy ez az örökké sapkában feltűnősködő riporterutánzat se játssza itt el a "meglepődöttet", mert tulajdonképpen egy alomból való ezekkel az eszementekkel.
Nincs mit egymás szemére vetni !!!!
Válaszolok
librikus 2018-08-26 12:55:16
Ugye vannak neoliberálisok, ez a srác biztosan neojobbikos. Majd a következő válaszáson eldől: a neok vagy a Fidesz viszi e el a pálmát.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?