Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Rokonok

Összenő, ami összetartozik. Lehullt a lepel Márki-Zay Péter és Hadházy Ákos közös titkáról.

Zászlót bont a bukottak még pártja?

Na jó, nem rejtjük véka alá: mi ezt már jó ideje tudjuk. Sőt, meg is mondtuk. Az Ez a tuti blogban egy hónapja jeleztük, mi fán terem a felebarátság, hol születnek a puszipajtások, avagy miért eszik szemmel láthatóan egymás tenyeréből Hódmezővásárhely materialista keresztény álfüggetlen celeb polgija, Márki-Zay Péter és az LMP-ből (is) kiebrudalt székkel borulós színész, Hadházy Ákos.

Egy tőről metszették őket.

Közpénzt is felhasználva alapít pártot Márki-Zay Péter?

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A műkedvelő ismét lecsap? Márki-Zay Péter állítólag az államalapítás ünnepén pártot alapít majd. Összejön az igazi Lúzer FC? Azt tudjuk, hogy augusztus 20-án, felrúgva a haladó hagyományokat, nem lesz tűzijáték Hódmezővásárhelyen. Márki-Zay Péter spórol, mintha skót felmenőkkel rendelkezne. Megvonja a szórakozást a helyiektől, de azért vicces dolgot kitalált.

– Szoktunk beszélni Márki-Zay Péterrel, akivel harmadunokatestvérek vagyunk

– ismerte el az ATV-ben Hadházy Ákos, akit azokról a sajtóhírekről faggattak, melyek szerint ő és a genetikailag is rokon rokonlélek új, közös ellenzéki pártot hozna létre. Hol máshol, mint Vásárhelyen, és mikor máskor, mint Szent István ünnepén, egy az európai integrációról álcája alatt összetrombitált kormányfikázó ingyencirkusz keretében.

Ha új mozgalom – egyelőre, még, állítják ők – nem is születik, a természetes szövetség (már rég) megköttetett, hiszen

összenő, ami összetartozik. Avagy a zsák megtalálta a foltját.

A hiperaktív, örökké csak a balhét és a személyeskedésekkel tarkított háborúskodást kereső, április 8-án bukottak még páratlan páros páriapártja rajtra kész. (Jut eszembe, felkészül: Botka László, Kész Zoltán, Jávor Benedek és néhányan mások.)

A csendes és megfontolt többség majd jól kilöki magából.

De ha már itt tartunk, a kotnyeles Hadházy azt is kikotyogta, nagyszülei Hódmezővásárhelyen laktak, és ő minden nyarat náluk töltött gyerekkorában. Kamaszkorainak legszebb nyarain a bajszát serkenő Ákoska tán együtt bicajozott künn a vásárhelyi határban a minden lében kanál Petikével, hogy – ha már más nem játszik velük – együtt váltsák meg a világot. Lehet, a két madárijesztő még mini korrupcióinfót is rittyentett a szemtelen seregélyeknek.

A vér nem válik vízzé.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57093/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Hadházy Ákos,Hódmezővásárhely,lmp,Márki-Zay Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-08-19 14:56:56
Törvénnyel szigorítani kellene a pártalakítás lehetőségét. Csak kapkodjuk a fejünket, hogy mennyi szélhámos alakít pártot. Ez így nincs rendjén.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-19 09:30:49
Régóta sejtettem én már, hogy ennek a két tökkelütöttnek a "hátterével" valami nincs rendben !!!
A fejekben is van itt-ott némi hiányosság, de majd az önzetlen "jóbarát", a Botka (maci) Laci a hátuk mögé áll, aztán utána már mindenki elégedett lesz !!!!
Sok sikert a pártalapításhoz !!!
Ez a megalakulandó párt lesz az un. baloldalon a nyolcszázhuszonkettedik "kiscsoportos" csipet-csapat.
A FIDESZ-KDNP koalíció, és a miniszterelnök úr megrendelheti a következő kör kávét !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?