Blogolj!

A segélyen tengődő Dömsödi a saját farkába harap


Dömsödi Gábor igazi pozőr. Vasárnap bukta el a pásztói polgármester választást, de máris telesírta a sajtót a sanyarú sorsával.

Nagyon fontos, hogy a választóknak mindig igazuk van, egy demokratikus szavazás végeredménye ellen fellebbezésnek helye nincs. Még akkor sem, ha az eredmény szoros. Dömsödi Gábor, bukott pásztói polgármester – nincs rá jobb szó – rinyál a vereség után és máris elvbarátainál házal a sanyarú sorsával. 

Kit érdekel? 

Az mindenesetre sokat elmond róla, hogy már a választás után bejelentkezett a munkaügyi hivatalban és regisztrálta magát munkanélkülinek – legalábbis ezt állítja a korábbi tévés. Vagyis a munkájára nemcsak a településen, hanem sehol máshol nincs igény. Ugyanakkor azt is bejelentette, hogy „oknyomozó újságíróként” kíván tevékenykedni a jövőben és a pásztói önkormányzat ügyeit akarja vizsgálni. 

Vajon mire gondol?

2014-től vezette a várost, vagyis ha vannak olyan ügyek, amelyeket ki kell oknyomzni, akkor azokban ő is vastagon benne van. Csodás. Meg mondjuk nem is bonyolult saját maga ellen kutakodni, hiszen képben van magát illetően. 

A megélhetési polgármester – korábban a Nógrád megyei Bokor első embere is volt – jövő évig nyomozgatna, aztán újra városatya lenne. Már persze abban az esetben, ha nem tud magáról olyan tényeket oknyomozni, ami bizonyítja az alkalmatlanságát. Nem elég neki a választói ítélet… 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/57053/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-17 14:34:32
Ki a búbánatot érdekel ennek a liberálbolsevik nyikhajnak a sanyarú sorsa ?!
A szénbányában biztosan van munkaerő felvétel, menjen oda robotolni, aztán kész !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?