Blogolj!

Kunhalmi Ágnes mellei a közbeszédben


A #szovjetlany, azaz Kunhalmi Ágnes behozta a közbeszédbe a cicijét. Nem mondom, ennél jobb ötlete még nem nagyon volt a szocialista képviselőnek.

Fotó: Demokrata

Kunhalmi Ágnes, aki kétségtelenül a szocialista frakció egyik legjobb nője, méterekel előzi meg Lendvai Ildikót, azt mondta az ATV-ben, hogy 

A gendertudományok azzal foglalkoznak, hogy miért van az még mindig, hogy ugyanolyan diplomát végez ön is, én is, ugyanannyi éve dolgozunk egy adott munkakörben, de énnekem, mert két cicim van és nő vagyok, kevesebb a bérem. Tetszik érteni?

Hogyne értenénk Ágika!

Most vonatkoztassunk el attól, hogy Kunhalmi éppen annyit keres országgyűlési képviselőként, mint az, aki dolgozik, függetlenül attól, hogy férfiról, vagy nőről van szó. Mert ugye például az országgyűlési-képviselők fizetése egységes. Meg az oktatásban dolgozóké, vagy az egészségügyben alkalmazottaké is, sőt a közszolgálatban tevékenykedőké is. Ha jól tudom egyik bértáblábában sincs benne, hogy ha két cicivel rendelkező nő vállal munkát, akkor annak kevesebb lesz a fizetése.

Amúgy is!

Ha a gender logikából indulunk ki, akkor nemhogy kevesebb kellene legyen a fizetése a cicis nőknek, hanem pont több… Az az igazi férfiuralom. 

A lényeg persze most Kunhalmi két cicije, ami miatt kevesebb fizetést kap. A képviselő mellei a közbeszéd részévé váltak, tulajdonképpen egy ország foglalkozik Kunhalmi melleivel. Lehet, hogy ezt akarta? 

Mindenesetre itt a nap hozzászólása a Csendes többséghez tartozom Facebook-csoportból: 

Kunhalmi: Miért van az, hogy a két cicim miatt kevesebb a bérem? Mert téged a cicidért fizenek és nem az eszedért.

A csendes többséghez tartozom

Szabályok: 1. Csak olyan embert hívj meg, akiről tudod, hogy a csendes többséghez tartozik. Ne kelljen a hangos kisebbséggel feleslegesen vitázni. 2. Kamu oldalak híreit megosztani tilos. A...

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56973/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-08-15 22:18:59
Ez a nő még ezzel a vicces megjegyzésben uis hazudik, kétszer is!

1. Nincs kevesebb fizetése, és
2. ez nem gender-probléma! Ezt törvények biztosítják, gender nélkül is!

Amit a gender forszíroz, az egészen más! Pl. fiú testben nő lakozik és fordítva, nemiség kialakulásának hormonokkal történő késleltetése, semleges nemű gyerekek regisztrálása születés utám, transzvesztiták látogatásai és programjaik óvodások részére, stb...
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-15 16:31:07
A köznyelv szerint minden embernek ötévente legalább 1 (azaz egy) használható, jó ötlete megszületik.
Ennek a részegen, vihogva nyilatkozgató némbernek azért még legalább másfél - két évet biztosan várnia kell, hogy az első igazán jó ötletével (mondatával) előrukkolhasson !!!!
Addig ?!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-08-15 09:37:16
Csiccsolína dobd ki, mutasd a bukszáidat, hogy mennyi és mekkorák vannak !! Lehet, hogy serclik, azért van kevesebb fizetésed !! De az agyad pont akkora , meg ami benne van mint amekkora kell a bolsi , komcsi elvtársaid közé !!
Válaszolok
librikus 2018-08-15 08:23:48
Azér, a képviselő legyen: bolseviki, liberális vagy magyar, didis vagy fütyis - jóval többet keres mint az átlag ember. Végül is maguk szavazzák meg járandóságukat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?