Blogolj!

Német tragikomédia: visszahoznak egy jogtalanul kitoloncolt afgán férfit


Ráadásul még a visszautaztatásának a költségeit is a német állam fizeti!

Ők állnak nyerésre. Fotó: illusztráció

Tragikomédiába fullad a bevándorlás ügyének kezelése Németországban. A Merkel-kormányzat és az illetékes hatóságok gyomrát megülte, de még inkább: képességét meghaladta a modern kori népvándorlás. A gyáva és önfeladó tehetetlenség térdre kényszerítette az országot, melynek vezetése és közvéleménye lassan tér magához a migrációs sokkból.

Néhány napja ismerte el a német kormány, hogy csaknem 700 ezer elutasított menedékkérőtől képtelen megszabadulni. Ennyi migráns él, járkál, tesz-vesz szabadon tehát germán földön, akiknek menedékjogi kérelmét jogerősen elutasították, ennek ellenére mégsem tudják őket kitoloncolni, mert nem akarják elhagyni Németországot.

Ha már ott vannak, remekül érzik magukat, és például a helyi lányok, asszonyok megerőszakolásával múlatják az idejüket.

A hétvégén példának okáért Hamburgban egy olyan 30 éves afgán követett el szexuális bűncselekményt egy 14 éves német áldozat sérelmére, akit már 2011-ben(!) jogerősen az ország elhagyására kötelezték. Mansor S. mégsem távozott, és különböző bűncselekményekért, például lopásért és testi sértésért azóta már kilencszer elítélték. Senki se tudja megmondani, hogy fordulhatott elő, hogy még mindig – szó szerint – rontja a német levegőt (egyébként ha már ott ragadt, miért nem ül a hűvösön?).

Az eset komoly felháborodást keltett a közvéleményben, de rögtön robbant egy másik bomba is: úgy tűnik, ha valakit sikerül is kitoloncolniuk a hatóságoknak, az szinte a következő géppel jön vissza a feladóhoz...

A néhány hete egy szűk 70 fős csoport tagjaként hazaebrudalt Nasibullah S.-ről van szó: ez a 20 éves afgán ugyanis vasárnap visszatérhet Németországba, miután megállapították, hogy jogtalanul toloncolták ki. 2015 decemberében kért az országban menedékjogot, 2017 februárjában elutasították, ami miatt a bírósághoz fordult (...), és még nem sikerült lezárni a pert (...), úgyhogy – de jure – nem lett volna szabad elküldetni távoli otthonába - írta meg a Spiegel Online.

Az illegális bevándorlóktól szabadulni akaró tartományok forrnak a dühtől, a lakosság értetlenkedik, az érintett pedig röhög a markába,

hiszen még az ide-oda röptetésének a költségét is a német állam állja. Teszem hozzá, ha van esze és lehetősége, a full extrás luxusosztályt választja. Hogy minél nagyobb legyen az arcon csapás.

Így jár, aki mézes-mázos meghívólevelet küld. Bedarálja a bevándorlóbumeráng.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56943/pics/lead_800x600.jpg
Angela Merkel,bevándorlás,menekült,migráció,migráns,Németország,nemi erőszak,zaklatás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-15 16:46:37
Na, erre szokta mondani az egyszerű kis emberke:
"Itt sem a szomszéd a hülye !!!!"
És igaza van.
Válaszolok
baviki69 2018-08-14 18:47:48
Ez már inkább tragédia, mint komédia!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?