Blogolj!

Állítsuk meg a Momókat!


A rémlények és az azokat életre keltő mocskos férgek már a magyar gyerekeket is fenyegetik. Óvatosság, figyelem, összefogás, nettárs szülők!

Sajnos nem úsztuk meg az újabb globális elmebajt sem, a tágra nyílt világhálón keresztül hazánkba is beférkőztek a Momók. A Dél-Amerikában tomboló – a gyanú szerint egy ártatlan argentin kislány öngyilkosságával is kapcsolatba hozható – szörnyszülött ellen sajnos nem véd semmiféle fizikai határzár, sőt, az őrület osztódik, gombamód szaporodik.

Jobb, ha tudjuk, nem csupán egy Momo fenyegeti gyermekeinket, mert elmebeteg, felelőtlen idióták heccnek gondolván az egész balhét már több száz, de lehet, akár több ezer egyéni profilt és oldalt hoztak létre a horrorisztikus lény nevében a közösségi médiában. Nyilván más és más beteg lelkületű rohadék ölti fel a szörny személyiségét. Ismeretlen számról jelentkeznek, torz, rémisztő hangokat hallatnak. Fenyegető üzeneteket írnak vagy kísérteties videókat küldenek a mit sem sejtő, a világ titkait még nem ismerő, a valóságot az átveréstől megkülönböztetni egyedül még képtelen fiataloknak.

A gonoszság támad, fertőz a Facebookon és a WhatsAppon keresztül.

Öncsonkítást, akár öngyilkosságot kér a gyermekektől, és azt állítja, mindent tud róluk. Azzal is fenyeget, hogy megtalálja és megöli őket, ha nem teszik meg, amit kér, követel tőlük.

Mobilon fenyegeti veszély a gyerekeket

Eddig azt gondolhattuk, hogy ez a Momo nevű baromság nem érint minket, ez egy külföldi dolog. Úgy tűnik, hogy Magyarországon sem ússzuk meg. Mindenki látta már a gyerekét úgy, hogy ül a szobában és gyakorlatilag megszűnik körülötte a külvilág, csak a mobiljával foglalkozik, szólni sem lehet hozzá. Sajnos ez minden családban megeshet.

Nettárs szülők, állítsunk meg a Momókat!

Óriási a felelősségünk, mert ha homokba dugjuk a fejünket, a megfelelő önvédelmi mechanizmussal még nem rendelkező csemetéink valóságosnak hihetik a virtuális, nem létező lény megkeresését, és ha a megrettenéstől bezárkóznak, már félő, hogy későn érkezik a segítség.

Az Ördög azzal hősködik, mindent tud rólunk, ismerjük meg mi őt a lehető legalaposabban! Győzzük le a saját fegyverével! Óvatosság, figyelem, körültekintés és összefogás! Figyeljünk oda a gyermekek netezési, telefonálási szokásaira, beszélgessünk el velük őszintén a világháló csapdáiról! Nap mint nap lehetőséget kell rá biztosítanunk, hogy nyíltan feltárhassák számunkra a közösségi médiában megjelenő zavaró vagy ijesztő dolgokat.

Örvendetes, hogy a szülők már több online csoportot is létrehoztak a zaklatók megállítására. Akik amúgy súlyos következményekkel számolhatnak, hiszen a magyar büntetőjog szerint három évig terjedő szabadságvesztés járhat azért, ha valaki félelemkeltés céljából rendszeresen vagy tartósan zaklat másokat.

Hármat, tízet, harmincat nekik! Börtönbe az ilyen mocskos férgekkel! Hogy ott rohadjanak meg.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56913/pics/lead_800x600.jpg
Facebook,internet,Momo,zaklatás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-15 17:08:05
Nyilván én vagyok értetlen, de sehogyan sem fér bele abba a csökött agyamba, hogy a rendőrség erre szakosodott, speciális osztálya, forró nyomon elindulva miért nem tudja ezt - szinte órák alatt - felgöngyölíteni ?!
A többi már a vád dolga lenne !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?