Blogolj!

Csapás a migránsokra – sivalkodnak a „jogvédők”


Éppen itt volt az ideje: hadművelet indult az illegális migráció ellen Marokkóban!

Eszeveszett vinnyogásba kezdtek a nyilván Soros György bűvkörébe tartozó, magukat „jogvédőnek” nevező migránssimogató propagandaszervezetek! Amiatt hőbörögnek, hogy

a marokkói kormány jól irányzott csapást mért az illegális bevándorlásra, amennyiben csírájában igyekszik elfojtani a problémát.

Védve ezzel Európát, nem mellesleg óvva azoknak az embereknek a biztonságát, akik az életüket kockáztatva különféle lélekvesztőkön kelnének át a Földközi-tengeren keresztül az öreg kontinensre. Oda, ahol a legtöbb, öntudatra ébredő, jövőjét nem a nyugalmat és a biztonságot is aláásó katyvaszosodásban látó államban egyre kevésbé számítanak szívesen látott vendégnek.

Szóval a derék és határozott marokkói biztonsági erők az elmúlt napokban – nagyon helyesen – 1600-1800 potenciális útra kelőt szállítottak el több száz kilométer távolságba a Földközi-tengeri partvidékről, az ország déli részére. Az illegális migráció elleni harc jegyében meghirdetett műveletben felszámolták a migránsok által a Melilla spanyol enklávé közelében kialakított sátortáborokat.

A lépés azért különösen fontos, mert mióta Olaszország Matteo Salvini belügyminiszter kőkemény bevándorláspolitikájának hála visszafordítja a Földközi-tengeren megmentett migránsokat szállítmányozó hajókat, egyre több, elsősorban az afrikai országokból érkező bevándorló akarja Marokkón keresztül elérni a puhánynak tűnő Spanyolországot és az Európai Uniót. A hivatalos adatok szerint csak idén 28 ezren jutottak át a schengeni határt kegyesen feladó hispánokhoz (és még legalább ötvenezren készülnek ugyanerre!), ami máris több az egész tavalyi mennyiségnél...

A migránssimogatók szerint illegális deportálás történik, az emberek eltávolítására ugyanis nincs semmilyen jogalap.

Más kérdés, hogy milyen jogalap van Európa tömeges megszállására, az európai államok, a nemzetek és polgárok biztonságának, identitásának és kultúrájának aláásására,

meddig és miért kell ezt tűrniük az európai embereknek.

Egy friss felmérés szerint egyébként az európai lakosság jelentős hányada morális hanyatlást érez ott, ahol nagy tömegben jelennek meg a migránsok. Ami nyilván nem véletlen, sőt: nagyon is érthető. Pontosan ennek kellene véget vetni, hiszen az afrikai demográfiai trendek még sötétebb jövőt vetítenek előre.

Ha az EU béna kacsának tűnik is, szerencse, hogy Marokkóra végre (egyelőre) számíthatunk. Hisz egyértelmű, hogy a védekezés Európában kívül kezdődik.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56883/pics/lead_800x600.png
bevándorlás,Marokkó,migráció,migráns,Olaszország,Soros,Spanyolország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-08-14 12:39:13
Hát így van ez... Kemény, de teljesen jogos szavak...
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-13 14:52:12
Kérdezném a jogvédőként visítozó, sápítozó ál-liberális, Soros-csicska őrültektől, hogy nekem, - meg még több százmilliónyi európai polgárnak - hová tűnt az az alapvető emberi jogunk, hogy saját földrészünkön, saját kis hazánkban, saját városunkban, saját lakásunkban mindig és mindenkor normális körülmények között, teljes nyugalomban, tisztességesen, rendesen, terrortámadásoktól és erőszakos migráns nyomulástól mentesen, a korábban megszokottak szerint éljük ?!
Ha majd ezt a kérdést normális (már úgy értem: nem kommunista eszmerendszer alapján) módon meg tudjátok válaszolni, és ennek megfelelően tudtok is viselkedni, akkor megszólalhattok más ügyekben is !!!!
ADDIG VISZONT KUSS, MÉG SZÉPEN MONDJUK !!!!!
V I L Á G O S, I D I Ó T A E L V T Á R S A K ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?