Blogolj!

Munkavégzés közben fejberúgták a szülésznőt, aki megvakult, de nem kap kártérítést


Elképesztő történet. Egy vajúdó nő fejberúgta a szülésznőt, aki megvakult, de a kórház szerint ez nem munkahelyi baleset.

Ózd, a csodák csodája. 

A borsodi városban rendszeresen történik valami olyan, amit az egyszerű halandó nem biztos, hogy elsőre fel tud fogni. Kezdve a jobbikos polgármester abuzálási botrányával, amibe nem bikott bele, vagy az ittasan, kigombolt sliccel fetrengő képviselő esetével, netán a használtautó-telepen furikázó fiatal cselekményével, akit felvettek a kamerák, de tagadta a tettét. 

A legújabb sztori sem akármi: egy kismama a kórházban, vajúdás közben fejberúgtak a szülésznőt, aki ennek következtében elveszítette a szeme világát. Sima, de komoly következményekkel járó munkahelyi baleset. Gondoljuk mi! 

Az ózdi kórházban azonban nem így gondolják. A bal szemére megvakult szülésznő elveszítette az állását, hiszen alkalmatlan a munkavégzésre, ám az egészségügyi intézmény egy fillért kártérítést sem fizetett neki. A kórház vezetése szerint ez nem munkahelyi baleset volt, így nem jár neki semmi. 

Ha ez nem munkahelyi baleset, akkor mi a túró? Nem is nagyon kellene vizsgálni itt semmit, hanem a közel negyven évig a kórházban dolgozó asszonyt azonnal kártalanítania kellene volt munkahelyének. De nem! Nem ismerik el, jöhet a per. 

Nyilván sokkal többet kell majd kifizetnie az állami kórháznak – legyünk demagógok: a mi pénzünkből! –, hiszen kamatok és egyéb költségek is terhelik majd az intézmény kasszáját. Persze a szülésznő szeme világát semmi sem adja vissza. Az embertelenség viszont biztosan nem segít. 

Ózd, a csodák csodája… 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56825/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Zoltán bejegyzésére 2018-08-12 12:42:48
Az általad leírtaknak szinte az égvilágon semmi köze nincs a történtekhez. Attól, hogy a szülésznőn szemüveg volt - ráadásul itt nyilván indokoltan - még nem kötelező fejbe rúgni !!!!
Ha jól értettem az egyébiránt teljesen értelmetlen megnyilvánulásodat, a kórház minősíthetetlen hozzáállása, eljárása egyáltalán nem érte el az - egyébként rendkívüli módon, magából már kifordult - ingerküszöbödet !!!
Azért arra kíváncsi lennék, hogyha a szülésznő a közvetlen hozzátartozód - példának okáért a lányod - lett volna, akkor mit írogatnál ide ?!
Amit leírtál, az azt jelzi, hogy az együttérzésnek a szikrájával sem rendelkezel, a mondataid egyszerűen szégyellnivalók !!!
Válaszolok
Zoltán 2018-08-11 16:09:14
A nőn szemüveg volt, amikor megrúgták, ha nem lett volna talán olcsóbban megússza. Ennyit a mai szemüveg mániáról, meg, hogy mindenki rontja a szemét a sok, főleg közeli, órákig tartó monitor bámulással. Meg azzal is, hogy majd mindenki lehúzott redőnyős lakásban ücsörög még északi ablakos szobában is, azt úgy jár mint a bányalovak, megvakul...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?