Blogolj!

Márki-Zay Péter Bécsben bizonyította, hogy műkedvelő, amatőr videós

Kecskés István

Indokolhatatlan időpontban készített olyan dögunalmas bécsi videót Márki-Zay Péter, hogy miközben ment a film magától lefőtt a kávé… 

Jelentem, én tényleg meg akartam nézni ezt a videót. De nem úgy felületesen, hanem rendesen, figyelmesen, de hát azért mindennek van határa!

Nemcsak azért szerettem volna nagy figyelemmel megnézni a filmet, mert MZP fanatikus vagyok, hanem azért is, mert kíváncsi voltam, hogy néhány hónappal Lázár János bécsi videója után mit tud kihozni a helyzetből mindannyiunk műkedvelője. Emlékezetes Lázár János felvételét egy időre le is tiltotta a Facebook, mert az akkor még Miniszterelnökséget vezető miniszter bemutatta, hogy mit tettek Bécs egyik kerületével a migránsok, ez meg nem valami píszí a közösségi oldal szerint.

Hát MZP videóját nem fogja törölni a Facebook az biztos. Nem, nem azért, mert annyira korrekt politikailag, hanem azért, mert olyan szinten unalmas, hogy az valami elképesztő. Ha egy moderátor elkezdi megnézni, akkor a felénél belaszik és a végén elfelejteni törölni. Komolyan kezdem elveszíteni a hitem Márki-Zay Péterben. Tényleg egy műkedvelő. 

Ráadásul olyan szintű szereptévesztésben van, mint amikor a nyúl azt gondolja magáról, hogy ő oroszlán. Semmi értelme a videónak. Másról sincs szó, csak arról, hogy MZP démona Lázár János. Fél tőle, mint a tűztől és minden lépésével azt akarja sugallni, hogy a hódmezővásárhelyi országgyűlési-képviselőtől félni kell. Nem találkoztam sokszor Lázár Jánossal, de egyáltalán nem volt rémisztő, sőt kifejezetten nem volt az. 

Amúgy a videót most tényleg nem indokolta az égvilágon semmi. Az tökös dolog lett volna, hogy ha Lázár János eredeti videója utáni napon kimegy Bécsbe és csinál ő is egyet, amiben megpróbálja cáfolni az országgyűlési-képviselőt. Mondjuk az melós dolog: oda kell menni, szét kell nézni, meg kell csinálni. Ez így teljesen értelmetlen és felesleges démonkergetés Márki-Zay részéről, aki ráadásul egy New York feliratú pólóban beszél Bécsben, ami külön csavar az ügyben. Hódmezővásárhelyes biztos nem volt… 

Szóval miközben ment a videó rémes 6 perce és 16 másodperce egy idő után a következőket csináltam: 

– megnéztem Toroczkai László bejegyzését Momo-ügyben

– a HVG cikkét arról, hogy a MKKP milyen számítógépes játékkal gúnyolódik 

– megkerestem a Super Mario oldalát, hogy lehet-e jelenteni a fenti játékot a szerzői jogok miatt

– beállítottam a tévét, hogy vissza tudjam nézni a tegnapi Family Guy részeket. 

Ennyire dögunalmas ez az egész, amit össze műkedvelt MZP. Mindenesetre idemásolom. Javaslom este megtekinteni, altató helyett. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56766/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?