Blogolj!

Balul sült el Márki-Zay bécsi boszorkányüldözése


A vásárhelyi polgármester csak azt bizonyította, hogy gyógyíthatatlan a Lázár-fóbiája. Ráadásul nem a tűző napon, hanem az ellenzéki médiában égette szénné magát.

Az unalomig csépelt felszólalás-bevezetőt idézve: Isten bizony, nem akartam Márki-Zay Péterről írni a kánikula középpontjában, de. De! A nyughatatlan Gandhi-imitátor (és trollhadserege) immár nemcsak a tőle másként gondolkodó vásárhelyiek elleni facebookos kardcsörtetést járatja csúcsra a strandszezon csúcspontján, hanem ahogy kitette a lábát a városából, rögvest Budát is megkísérelte bevenni.

Láthatóan képtelen megemészteni a harmadik Fidesz-kétharmadot

és az azóta is stabilan növekvő kormányzati népszerűséget, valamint az őt februárban pajzsra emelő ellenzéki csoportosulások összeomlását. Partra vetett halként vergődik.

A kánikula közepén Márki-Zay Péter családostul elment az osztrák fővárosba, és megpróbálta lekopírozni, pontosabban parafrazálni Lázár János emlékezetes, tavaszi bécsi videóját. Ami a (muszlim) bevándorlás súlyos veszélyeire, Nyugat-Európa válságjelenségeire figyelmeztetett egyedi módon, píszí-mentes, határozott hangon, s mellyel még a cuki Zuckerberg-cenzorok sem tudtak megbirkózni.

Szóval MZP nekifutott, hogy megmondja a tutit Ausztriáról, a migránsokról, a bevándorlásról, Európáról és a Fideszről. Amúgy magyarosan. Stílszerűen („öntökönlövéssel”) New York feliratú pólóban. És gondolom, egy Toronto-logós, juharleveles shortban plusz talán egy Donald kacsás strandpapucsban (bár ezek a Mickey egér színvonalú kiegészítők sajnos nem látszanak a minden diszkrét bájtól mentesen amatőr színházban). Olyannyira erőlködve, hogy az ember fia hallja az izzadságszagot és vágja a tesztoszterontolulást, miközben a szorongó szereplő egy perccel a zárás előtt még a tenyerében tartott papírcetlire is puskáz, nehogy kihagyja a kihagyhatatlant.

Márki-Zay Péter Bécsben bizonyította, hogy műkedvelő, amatőr videós

Indokolhatatlan időpontban készített olyan dögunalmas bécsi videót Márki-Zay Péter, hogy miközben ment a film magától lefőtt a kávé... Jelentem, én tényleg meg akartam nézni ezt a videót. De nem úgy felületesen, hanem rendesen, figyelmesen, de hát azért mindennek van határa!

A materialista álkeresztény, Heller Ágnes és elvtársai messziről jött Messiása előállt egy olyan csapnivaló nyári produktummal, mely még szellemi, politikai és média-háttérbázisa, az Index szerint is szörnyűségesen katasztrofális, mert „hosszú, unalmas, hosszú, unalmas, hosszú”.

Ráadásul tökéletesen értelmetlen. Ha csak – ha csak…

Hiszen az újratöltött

bécsi videózás sok mindent jelez és üzen a vakációzó vagy vakációról visszatérő vásárhelyi választónak.

A forrósodó fejű főhős bebizonyította, hogy Lázár János-fóbiában szenved: benne van a fejében a fideszes országgyűlési képviselő, ahogy az észak-amerikai angol sportnyelvben mondani szokás. Másrészt újra egyértelműsítette Vásárhelyen átlépő országos politikai ambíciót, önjelölt ellenzéki vezéri, miniszterelnöki törekvéseit is, hiszen semmi más nem indokolja, hogy a nyár közepén, a politikai uborkaszezonban bevándorlóbarát országos politikai kampányt indítson a hangoskodó kisebbség nevében. Azt is kimutatta, retteg a helyi hatalmáért, kiskirályságért: ahogy pár napra üresen hagyta a főhadiszállást, gondoskodott róla, nehogy a hőségben elfelejtsék, és lehetőség szerint róla beszéljenek.

Ám

balul sült el a bécsi boszorkányüldözés. Látszatpolitizálásba fulladt, jelentéktelenséget sugallt.

A kevesebb (ezúttal is) több lett volna. A semmi még több. A legjobb pedig talán az lenne, ha a jövőben bohókás bevándorlásügyi bikkfapolitikájával a bécsi bürgereket boldogítaná…

Köszönöm szépen!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56772/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-08-10 21:28:03
Ez a szerencsétlen az egész ország előtt hülyét csinált magából.Azt képzelte,hogy a polgármesterség után jöhet
az országos politikába a szabad belépés,már szinte miniszterelnöknek képzelte magát.Nem tudom eljutott-e
hozzá,miképp vélekednek róla az emberek,mert ha igen,akkor már régen elbujdokolt volna.Én azt hittem,van
annyira intelligens,hogy levonja a következtetést,lemond tisztségéről,és eltűnik a szemünk elöl.De nem,ebben
olyan ambíciók vannak,hogy tökön-paszúlyon keresztül futkos,mint a mérgezett egér.Nem baj,jövőre pakolhat,
mehet állást keresni,már ha itthon lesz aki alkalmazza.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-10 16:15:47
Hát, biztos van ennél még lejjebb is, bár azt én a magam részéről már nehezen tudom elképzelni.
Ha viszont van még lejjebb ennek a zavarodott elméjű bohócnak, akkor teljesen biztos vagyok benne, hogy ott már csak, és kizárólag a másfél-sejtű bányászbéka érdeklődik !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?