Blogolj!

Simán hazaáruló a Párbeszéd képviselője


Ne nagyon fogjuk vissza magunkat: Kocsis-Cake Olivi egy egyszerű hazaáruló – semmi több.

Kocsis-Cake Olivio a Párbeszéd országgyűlési-képviselője – tudják, ő az, aki a listavezető Karácsony Gergely helyére került be a kilencvenvalahányadik helyről a parlamentbe, így aztán végre nekünk is van egy afrikai felmenőkkel rendelkező honatyánk – a BBC-nek nyilatkozta párhuzamot vont az 1930-as évek náci Németországa és a jelenlegi magyar hétköznapok között. 

A jó Kocsis-Cake Olivio többek közt azt tudta mondani a BBC-nek, hogy

(…) történész vagyok, de nem értettem, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, hogyan tudott Hitler teljes kontrollra szert tenni. De most kezdem megérteni (…) azt gondolom, hogy a kisebbségek, kiváltképpen a romák ellen nagymértékű a diszkrimináció. Félő, hogy ugyanaz fog megtörténni, mint ami 1930-ban történt Németországban.

Még egy hivatásos rettegővel több… Na mondjuk az a történész, aki nem érti, hogy mi történt az 1930-as években Németországban, nem biztis, hogy mestere a szakmájának. 

És amit tesz, amit mond az a legundorítóbb, mégpedig nem is csak azért, mert párhuzamot von a nácik és Magyarország között. Hanem azért, mert általánosságokban beszél és miközben nem mond semmit, nagyon is komoly vádakat fogalmaz meg. Miről is beszél? Milyen diszkriminációról van szó, amikor egy ország azon dühöng, hogy egy cigányt négy és fél évvel előbb engedtek ki a börtönből, ahová gyilkosság miatt került. Azért, mert jól viselkedett…

Miről beszél a színesbőrű képviselő, aki bent ül az országgyűlésben, bizonyítandó a tényt, hogy nálunk nincs semmiféle diszkriminációt, vagy éppen kirekesztés. Önmaga a legjobb példa arra, hogy itt akkora demokrácia van, hogy a fal adja a másikat. 

Szóval általánosít, lejártajta azt az országot, amit a képvisel. És maradhat a parlamentben. Büszkén üldögélhet ott, azok után, hogy mindenféle konkrétum nélkül lejáratta a hazánkat. A miénket – biztosan értik a különbséget. 

8
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56565/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
agnesch 2018-08-06 12:00:32
Ez a fickó is úgy került be a Parlamentbe, hogy senki sem választotta meg, KariGeri átadta neki a helyét. Nem is értem, hogyan lehetséges ez?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-06 11:58:03
Ez a barom körülbelül annyira történész, mint ahogyan én atomkutató vagyok.
Ezerszer írtam már, hogy hazaárulás, rémhírterjesztés, uszítás vádjával azonnal be kell perelni ezeket a sz@rháziakat !!!
Mivel ez még most sem történt meg, ezért mérhetetlenül, mocskos, szemét módon elszemtelenedtek, és így aztán - sajnos - egyre nehezebb lesz ellenük fellépni !!!!
ÉBRESZTŐ MÁR VÉGRE !!!!
Válaszolok
Klára 2018-08-05 17:41:47
Nagy, barna sz.rkupac. Hogy süllyedne el a rohadt koholmányával! Olyan méreteket ölt lassan a felzárkóztatás, hogy a cigányság összes valagát fényesre nyalja a kormány. Miről beszél ez a majom? Halovány gőze sincs a magyar közéletről, de Európa, s a világ természetesen hitelt ad a szavainak. Még hogy történész...
Válaszolok
librikus 2018-08-05 16:17:19
A liberalizmus és nacionalizmus ikertestvérek! Csak együtt egzisztálnak, bár viszonyuk-születésük óta ellenséges egymás iránt. A középkori alattvaló szerethette vagy gyűlölhette királyát, illetve feudális elöljáróját. A liberális idők polgára viszont csak abszolút híve lehet hazájának. Az alattvaló más feudális úrhoz szegődhetett, ahogy a polgár is megváltoztathatja politikai nézetét, vallását, de nemzeti hovatartozását nem! Egy orosz vagy francia felveheti az amerikai állampolgárságot, lojális amerikaivá válhat, szívében azonban orosz vagy francia marad! Liberalizmus és demokrácia időszaki jelenségek egy civilizációs korszak első fázisában. A nacionalizmus az emberi psziché mélyéből fakad. A nacionalizmus reflex, amely patriotizmusként vagy shoavinizmusként, a liberális-kor emberével vele születik. A kortársnak fontosabb a nemzeti szuverenitás vagy presztízs, mint a vallása, a demokrácia vagy az államszerkezet. A nacionalizmus lokálpatriotizmusként tízezreket csal a futballstadionokba. Vagy teszi a diaszpórában élő zsidót, aki igazából kozmopolita, Izrael állam protagonistájává.
Éppen a balról fasisztázó, és a liberális nácizók a legintoleránsabbak más vélemények iránt!
kivonat: "Világháborúk és győztesek"
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-08-05 13:58:09
Jött. befogadták, asszimilálódott, és ócsárolja azt a "hazáját", amely felemelte! Vissza kellene toloncolni, ahonnan az apja jött. Micsoda dolog abba a fészekbe sz@rni, amelyiknek köszönheti a jólétét, a kiemelkedését!
Válaszolok
Attila
Attila 2018-08-05 13:03:19
Ez is egy hazug disznó. Ráadásul fi.gja nincs a valódi történelmünkről, bár történésznek vallja magát.
Ahogyan bekerült a parlamentbe, az önmagában egy disznó csalás volt.
Kíváncsi lennék azokra, akiket meg tud etetni a maszlagjával. Gyanítom, hogy a hazai cigányság túlnyomó része sem vevő a barom gondolataira.
Egyszerűen egy f.szkalap, mint a haverja, karigeri. Csak feketébb (a szólásszabadság oltárán áldozva).
Válaszolok
jan 2018-08-05 12:23:03
szerencsetlen feketetoku- a magyarok 500 evvel azalot voltak olyan szinten mint ez a segfej es kerdore kell vonni a parlamentbe hogy bizonyitsa a hulyesegeit
Válaszolok
Suarez jr. 2018-08-05 12:01:49
Kérem, állítsuk meg az ilyen néger Arturó Uikat !! Hazaárulókat nem tűrünk, akik ellenünk vétkeznek , azok bűnhődjenek is általunk !! Az uszítóknak , lázítóknak, anarchiát keltőknek nincsen helyük közöttünk !! Tanulja meg minden mocskos , koszos, szutykos fehérjehalmaz, hogy mi a rend pártján állunk !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?