Blogolj!

Vona Gábor visszatér! Nézzük a náci számmisztikát!


Vona Gábor bebizonyította, hogy egy párt vezetésre sem alkalmas, ám most az a hír járja, hogy az egész ellenzék vezére akar lenni.

Fotó: MTI

Vona Gábor feléledőben van. A Jobbik csúnyán megbukott elnöke – a választás után mondott le, miután a pártja a cukisodás után történelmi vereséget szenvedett – augusztus 8-ra ígér bejelentést a jövőjével kapcsolatban és itt álljunk is meg egy pillanatra!

Nyolcadik hó, nyloc. 88.

Ez kérem a szélsőjobboldali retorikában nem mást jelent, mint azt, hogy Heil Hitler! A „H” ugyanis az abc nyolcadik betűje. Ezzel szokták rövidíteni a szélsőségesek a tiltott náci köszönést. Augusztus 8, vagyis nyolcadik hó nyolc, vagyis nyolc, nyolc. Érdekes időpont választás ez. Vona Gábor maga az elmúlt időszakban olyan cuki volt, hogy a Disney-studió is szerette volna szerződtetni a Hófehérke új feldolgozásához. Amúgy kizárt dolog, hogy a korábban haladó szélsőjobboldali hagyományokat követő Vona ne lenne tisztában a két nyolcas jelentésével. Provokáció, vagy a cukiság után jobbra – nagyon jobbra – húzás?

Ennyit a számokról. 

Volner János kihasználva az utolsó pillanatokat beballagott a HírTV-be és reggel nyilatkozott egy jót. 

Vona Gábor lemondott a Jobbik vezetéséről, azonban nincsenek feladva a politikai ambíciói. Ő meggyőződésem szerint az egész XXI. századi ellenzék vezérének a szerepére fog nyolcadik hó nyolcadikán bejelentkezni 

– mondta tört magyarsággal a jobbikos politikus – ebben is benne van a két nyolcas, de mindegy. Szóval Vona Gábor az egész életét úgy akarja tölteni, hogy ellenzéket vezet… Érdekes. Sosem gondolná az ember, hogy egy politikus nem akar miniszterelnök lenni. Ő dolga. 

Az is, hogy ami nem ment egy párttal, azt megpróbálja többel egyszerre. Nem ment kicsiben, most megpróbálja nagyban. Furcsa egy gondolatmenet ez. 

Mondjuk nekem nyolc. De csak egy. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56410/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-02 17:06:45
Ez a Volner (nagyokos) János biztos nem keverte össze a szezont a fazonnal ?!
Ez a Vona egy racka juh vezetésére sem alkalmas, nemhogy a teljes ellenzék vezetésére !!!!
Válaszolok
librikus 2018-08-01 21:17:42
Vona Gábor - Fodor Gábor de jó páros lennének, mindketten már sok helyen megfordultak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?