Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Vérlázító, ahogyan a Ryanair packázik az utasaival


A légitársaság már megint jól bemutatta a fakkot pórul járt utasainak, most éppen három budapesti járatot töröltek úgy, hogy az utolsó pillanat után jelezték, a kósza fingon kívül itt ma nem repül semmi.

A Ryanair előzetes tájékoztatás nélkül törölte három Budapestről induló járatát a hétvégén, szombaton egy római és egy londoni, vasárnap reggel pedig egy londoni járat sem indult el. Ha ez nem lenne elég, a szombaton 13 óra 15 perckor induló londoni járat utasainak csak kettő után árulták el, hogy hiába várnak bármire is, repülni biztosan nem fognak.
 
A fapados légitársaságnak sikerült azzal az ócska kifogással előrukkolnia, hogy a londoni Stansted repülőtéren uralkodó időjárás volt a járattörlések oka, ezt szerették volna a palira vett utasokkal megetetni. Csakhogy ezt már a kutya sem veszi be azok után, ahogy az elmúlt időszakban gond nélkül szarnak a szolgáltatásukat választó emberek fejére.

A Ryanair a Facebookon azt írta, hogy az érintett utasoknak e-mailt és sms-t is küldtek, amelyben tájékoztatták őket a jegy árának visszatérítésére vonatkozó lehetőségekről, illetve a járatpótlásokról is. A valóság ezzel szemben azt mutatja, hogy az utasok semmiféle tájékoztatást nem kaptak, semmiféle járatpótlást nem biztosítottak számukra, sőt az sem derült ki egyértelműen, hogy mit tehetnek ilyen helyzetben - és ezt nem én mondom, hanem egy hülyének nézett utas.

Szóval a Ryanair már megint hazudott egy ordas nagyot és mint aki jól végezte dolgát, megint behúzta a csőbe utasait. Most meg mossák kezeiket. Hogy meddig lehet ezt tűrni, az csak az egyik lényeges kérdés, a másik az, hogy mikor jutnak el a légitársaságnál arra a pontra, amikor már senki nem fogja őket választani és zárhatják be a boltot. Kőkeményen dolgoznak azért, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen. Sírni senki nem fog utánuk.
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56256/pics/lead_800x600.jpg
légitársaság,Ryanair
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-07-30 04:03:06
Undorító banda! Mikor teszik a felelősöket hűvösre?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?