Blogolj!

Újabb svéd agymenés: három férfi, egy család


Az már a mindennapos, liberális közbeszéd része, hogy két férfi, vagy két nő alkothat egy családot, de a svédek most szintet lépnének.

„Three are family” – írja címlapján a svéd melegmagazin a QX. Szabad fordításban, hárman vagyunk család, nyilván a „We are family” című Sister Sledge slágerre rímel ez a főcím. Három férfi a címlapon, kettő jól láthatóan szereti egymást, a harmadik meg hülyén vigyorog. 

Értelmezhetetlen. 

Miért? Miért kell ezt az arcunkba tolni? Meg egyáltalán milyen beteg elme gondolja azt, hogy két egymásba szerelmes férfi és egy harmadik családot alkot? Éppen csak egy labrador, meg egy gyerek hiánzyik a fotóról, hogy elmebeteg legyen az idill. 

Jelentsük ki, hogy a két férfi életközössége nem család. A háromé meg pláne nem. 

Nekem mondjuk mindegy, de valahogy úgy tűnik, hogy a svédeknél valami nagyon nincs rendben. Korábban a világ egyik legjobban működő gazdasága volt az északi országé, amely ennek köszönhetően kialakította a legjobb szociális-támogató rendszert, ami miatt a migránsok egy jelentős része náluk landolt. Nyílt lett a társadalom, mindenkinek mindent lehet. Talán az anarchia sincs már túl távol. 

A baj az, hogy Európa egyik legjobban működő társadalmát elsörpik majd a bevándorlók. Mindez a fejetlen liberalizmus miatt lesz, hiszen ész nélkül lehet mindent. Ez a liberális demokrácia. Ez a rendszer engedi a három férfinak, hogy az gondolják egy családot alkotnak. Pedig nem. Nagyon nem. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56241/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-07-29 21:23:04
Kívánatos lenne a még normális svédeknek,hogy a szeptemberi választáson a Svéd Demokraták nyerjenek.
Meglátásom szerint ez az utolsó esélyük,hogy megőrizzék országukat a svédeknek,de nem lehetetlen,hogy már
elkéstek.Ilyen nincs,hogy az elfajzottak ennyire előtérbe tolhatják magukat,és olyan dolgokat kényszerítenek az
emberekre,ami elviselhetetlen.Meddig lehet még elmenni?Meddig tűri még ezt a normális világ?A lehető leg-
rövidebb időn belül el kell takarítani a soros bérenceket,mert ők a felelősek legtöbb esetben ezért a nyílt devi-
anciáért.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-07-29 17:22:33
Ezek teljesen meghülyültek.
Ez már a vég !!!!
Válaszolok
librikus 2018-07-29 15:59:53
Az európai először magyar vagy francia, jobb, vagy baloldali, evangélikus vagy katolikus. Változtathatja vallását vagy pártállását, kivándorolhat, felveheti a kanadai állampolgárságot. Lehet lojális kanadai, de szívben francia vagy magyar marad. A második generáció jó része még beszéli szülei nyelvét, de szíve megoszlik szülei és új hazája között. A harmadik, negyedik generáció aztán végleg azonosul új hazájával.
Ameddig Európában, csak kis számú mohamedán bevándorló élt, a második generáció már próbálta átvenni a befogadó ország szokásait, sőt -ahogy az átlageurópai- vallását sem vette túl szigorúan. Csak miután túl sokan érkeztek és elszaporodtak kezdtek negyedeket megszállni, ahol saját szokásaik és törvényeik szerint élhetnek, minek is alkalmazkodnának az illető ország még meglévő többséghez.
A török Kemál Pasa és a perzsa Sah rendszerei álltak legközelebb a nyugati kultúrkörhöz. Perzsiában valakik mégis forradalmat szítottak, de az elvárt fordulat helyett valláson alapuló fundamentalista rendszer etablálódott, amely az egész moszlim világot mindjobban vonzáskörébe vonja. A kik által is megrendezett arab tavasz aztán végleg megfékezhetetlen anarchiákat segített hatalomra és elindította a különböző színű szőrű embereket Európába, kiket a még kormányzó szuper liberális, szuper demokrata jóemberek szerint Európa köteles befogadnia.
Jól jegyezd meg: A világot globalizálni óhajtó háttérhatalmat egyetlen ellenzéke a jobb oldalról fenyegeti, hát úgy szavazzatok! Vagy néhány generáción belül vége Európának.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?