Blogolj!

Felgyújtottak egy templomot és a falra festették, hogy Allahu akbar


Franciaországban gyújtotta fel valaki az Orlenas-i katolikus gyülekezet templomát és az Allahu akbar feliratot festette a falra. 

Fotó: Voice of Europe

Saint-Pierre du Martroi templomát akarták lerombolni azok, akik az Allahu akbart is a falra festették. A helyi tűzoltóknak sikerült megállítani a pusztítást, így az épület megmaradt, s ennek köszönhető, hogy a felirat is látszik. A rendőrség szerint egyértelmű, hogy szándékos gyújtogatás történt, amelynek következtében kották, bútortok semmisültek meg, de a tetőszerkezet épségben maradt. 

A cél egyértelmű: jelképesen a keresztényeket érte a támadás. Ellenünk, az egyházunk, a kultúránk ellen. Újra jelezték, hogy háború van. Ugyanúgy, mint tették 2016-ban, amikor megöltek egy katolikus papot, vagy éppen akkor amikor templomokat dúlnak fel Allah nevében az idegenszívűek. 

Franciaországban korábban nem volt jellemző a keresztények elleni támadás. Idén eddig összesen 128 olyan incidenst tartanak számon, amely kifejezetten vallási alapú volt és a keresztények ellen irányult. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56253/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: LCK bejegyzésére 2018-07-30 14:17:29
Egyetértek !!!
Még annyit, hogy a korábbi - normális - időkben az olyanfajta népárulásért, amit ez a sz@rházi Soros, Juncker, Merkel, Macron, meg a többi talpnyaló liberálbolsevik elkövetett a saját nemzete ellen, hazaárulás címén már régen főbe lőtték volna őket !!!
Válaszolok
baviki69 2018-07-30 02:54:46
A francia, a német, a belga, a svéd, stb. multikulti nagy "diadalát" éljük... Ha már az eu-s vezetők ennyire hülyék, remélem, 2019-ben az emberek elküldik őket melegebb helyekre!
Válaszolok
LCK 2018-07-29 22:57:21
Valaki felgyújtotta.
Milyen szép meghatározás.
Nem egy iszlamista, nem egy elmebeteg... Valaki...
Valaki, bárki lehet közülünk, mert mi nem vagyunk normálisak...
Mert mi nem vagyunk normálisak, ha ezt a sok szh@rt beengedtük magunk közé.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?