Blogolj!

Ilyen az, amikor megérkeznek a migránsok Spanyolországba – videók


Nekem ijesztő. Üvöltve érkezik a bevándorló tömeg Spanyolországba. Az Unióba. Schengenbe. Ahol Magyarország is van. Ugye, hogy félelmetes.

Nézzük először azt, hogy milyen az, amikor behajóznak a spanyol partra. 

És ilyen az, amikor már belül vannak és örülnek neki, hogy a törvényeket megszegve eljutottak Európába. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56225/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-07-28 15:58:46
A hiteligénylők utáni hajsza a banküzlet velejárója, és a legjobb adós az örökké adós. A sok millió kis adós mellett a legnagyobb potenciális adós az állam! A polgárt és az államot csak ösztönözni kell mennél nagyobb adósság elfogadására. Így aztán bankárék felfedezték szociális énjüket. Tömegszédítő hírközegeik támogatnak minden tendenciát, mely az államtól pénzt követel, a szociális segélytől a szubvenciókig, vagy az idegen fajok betelepítéséig. Bankárék aztán folyósítják a milliárdokat, melyek visszafizetése, persze kamatostól, az adófizető kötelessége!
Mennél több naplopót kénytelen a szociális biztosítás eltartani, annál többet követel az állam a szorgalmasoktól, a társadalom gerincétől, a polgártól, a vállalkozótól, a kispolgártól, a jól képzett munkavállalótól. Ha szociális állam csődbe jut, az egyén csak magára számíthat.
A globális finánchatalom felé eladósodott kormány pedig nem ura saját államának. Rövid történelmi időn belül az állam adóssága olyan mértékben szaporodik, hogy az állam bevétele a hitelek kamatjait sem bírja fedezni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?