Blogolj!

Hernádi Judit sivalkodása


Hernádi Judit színésznő. Milyen jó lett volna, ha csak az marad és nem próbálkozik meg valami egészen mással és nem kezd el politiálzni.

Hogy színésznek milyen minőséget képvisel azt nem tudom megítélni. Volt olyan film, amiben tetszett és olyani is, amelyikben nem. Azt hiszem ez így normális minden színésszel kapcsolatban. Aztán Hernádi Judit fogta magát és beült a Heti Hetesbe viccelődni. Rémesen gyengén. Az viszont tény, hogy ebben a műsorban, egy átlagos adás alatt többen látták, mint a színházban összesen egy év alatt. 

Talán éppen ezért azonosítják az RTL Klub korábbi húzó műsorával őt is. Olyannyira a HVG most éppen így határozza meg Hernádi Juditot: 

„Azt hiszik, viccelek” – mondja a színésznő, aki 2012-ben, az alaptörvény beiktatása után szállt ki a Heti Hetesből.

Értik? Az alaptörvény beiktatása után távozott egy „szórakoztató” műsorból. Vajon melyik része nem tetszett neki? 

A lényeg persze az, hogy megismertük Hernádi Judit jellemét. Forradalmat akar, de abban nem venne részt. 

Ő is azon sivalkodók közé tartozik, akik szabadon elmondják a véleményüket – még akkor is, ha az olyan semmitmondó, mint a fenti videó –, majd elkezdenek picsogni, hogy itt nincs demokrácia és nincs szólásszabadság sem. 

A HVG-ben megjelent cikk legfontosabb mondata ugyanakkor talán ez: 

Úgy látszik, az ország kompatibilis Orbán Viktorral.

Már bocsánat, de akkor minek ide forradalom? Ha az országnak Orbán Viktor jó, akkor miről beszél az érdekes művész? A saját nyűgjét, bánatát, minden baját akarja ránk tolni. Mert neki semmi sem jó, az sem, hogy szabadon beszélhet és azt sem veszi tudomásul, hogy az ország valóban kompatibilis Orbán Viktorral. Hernádi Judittaé nem annyira. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56165/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-27 09:34:20
Jucika !
Vedd már tudomásul, hogy nem ti (és nem te) találtátok fel a kanálban a mélyedést, valamint azt is, hogy a helyzet jelenlegi állása szerint a közeljövőben - mondjuk újabb 12 évig - még a "nagykanál" közelébe sem fogtok férkőzni !!!!
A "művészetedről" annyit, hogy azon az egyetlenegy számon kívül (Sohase mond....) érdemleges színészi, énekesi teljesítményt soha nem tudtál felmutatni, ebből éltél évtizedeken keresztül.
Tulajdonképpen az sem neked köszönhető, hanem a dal szerzőjének, a Verebesnek !!!!
Ami meg a Heti Hetesben "előadott" vinnyogásaidat illeti, az már az emberi teljesítmény legalja volt. Azon a "szinten" már csak a "bányászbéka" érdeklődött.
Vigasztaljon az a tény, hogy a többi - ott bohóckodó - szereplő is egy szinten volt veled.
Válaszolok
Csaba 2018-07-27 08:30:37
Tisztelettel kérnék minden sivalkodót, hogy legalább néhány konkrétummal, - melyek között ne szerepeljen a "csak", az "azért mert nem szimpatikus", az "azért, mert azt mondják róla" - indokolja meg sivalkodása okát.
Csaba
Válaszolok
LCK 2018-07-27 07:45:04
Jucinak a Gyurcsány féle Magyarország, jó és becsületes volt.
Most visszasírja.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?