Blogolj!

Pedofil házasságot is kötnek az EU-s iratokért a migránsok


Elképesztő: gyereklányokat vesznek feleségül a bevándorlók, hogy uniós okmányokhoz jussanak. Ezeknek mindent lehet?

Természetesen a haláltusáját vívó Svédországban találkozhatunk ezzel a jelenséggel. A skandináv országban amúgy is nagy problémát jelentenek a migránsok, hiszen mára mindennaposak az utcai verekedések, az erőszak. A bevándorlók pedig midnent megtesznek azért, hogy bevegyék Svédországot, még attól sem riadnak vissza, hogy fiatalkorú lányokat vegyenek el feleségül. 

Az északi országban 1973 óta tilos olyan házasságot kötni, amelyben az egyik, vagy mindkét fél fiatalkorú. Ugyanakkor a külföldön kötött frigyelre ez a szabály nem érvényes, így a – példának okáért – Szíriában kötött gyemekházasságot elismerik a svéd törvények. Vagyis, a már svéd állampolgár 16 éves menekült lány hazamegy, összeházasodik egy harmincas férfival, aki így uniós iratokhoz jut. 

Gyönyörű történet. 

Az Express beszámolója szerint 132 ilyen esetet tartanak nyilván a hatóságok, de hozzáteszik, hogy ennél jóval magasabb lehet ezek száma. A lap kiemeli, hogy a svédek, bár hangoztatják, hogy megvédik a gyerekeket, láthatóan tehetetlenek ebben az ügyben. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56105/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-25 15:07:51
Ezzel az egész problémahalmazzal kapcsolatban nekem - azon túl, hogy egyszerűen undorító, amit művelnek szerte Európában ezek az ingyenélők - az az egyetlenegy problémám van.
Éspedig az, hogy ezeket a "kitűnő megoldásokat" nem a teljesen írástudatlan, féleszű migránsok találják ki !!!
NEEEEEEEM !!!!!
Ezeket a trükköket a nyomorult Soros-csicska, gazember, minden hájjal megkent, liberálbolsevik ügyvédek sütik ki a pihent agyukkal, mert a szélhámos spekuláns ezért fizeti őket !!!!
Ez az óriási probléma, ezt kellene megakadályozni minden országban minél hamarabb, és mindenáron.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?