Blogolj!

Négy évvel előbb szabadult a Cozma-gyilkosság egyik elítéltje, mert jól viselkedett!


Mindenki nyugodjon meg: a Cozma-gyilkosság harmadrendű vádlottja, Sztojka Iván jól van! Az enyingi gyilkos banda egyik tagja olyan jól viselkedett a börtönben, hogy négy évvel a büntetése letelte előtt kiengedték. A Bors úgy tudja, hogy azóta megjárta a fővárost – állítólag a Frida Kahlo kiállításon járt, majd beugrott a Szabó Ervin könyvtárba is, de a Petőfi Irodalmi Múzeumra most nem volt ideje, de majd legközelebb –, volt Siófokon is egy kicsit, ráadásul az utazás nem fárasztó, hiszen új BMW-je is van. 

Kérem, ne említsék a nevemet, félek, hogy bajom esik. Sztojka Ivánt múlt csütörtökön engedték ki, de a nyilvánosság nem tudott róla, igyekeztek a legnagyobb titokban tartani. Még aznap megtartották a szabadulóbulit Enyingen. Sztojka azóta jár-kel mindenfelé, mintha mi sem történt volna. Új BMW-je is van. Járt Pesten, Siófokon, jól érzi magát.

– mondta a bulvárlap egyik forrása. 

Hit hála az égnek! Ez olyan jó! Sikerült visszailleszkednie a társadalomba! Nincs is ennél szebb történet. Az már nem érdekes, hogy 2009-ben a társaival részese volt annak, amikor Raffael Sándor megölte Marian Cozmát, a Veszprém kézilabdázóját. Az sem érdekes, hogy egy ország reménykedett a büntetés végrehajtásban és abban, hogy az összes bűnöző a börtönben rohad meg. 

Nem. Sztojka Iván jól viselkedett a rácsok mögött és négy évet elengedtek neki. Beszarás! A társtettes úr egyébként első körben 20 évet kapott, amit aztán nyolc évre enyhítettek, majd a kúria tizenháromra emelt. Tegyük hozzá, hogy az ítélet szerint ez a Sztojka nevű volt az, aki a földön fekvő, haldokló sportolóba belerúgott egyet – biztos, ami biztos. 

A börtöntöltelék védője árulta el, hogy a múlt héten meghallgatták védencét és a „kifogástalan magatartása” miatt 2022 helyett már most kiengedték. 

Olyan jó, hogy végre ismét szabadlábon lehet. Csak az a baj, hogy eddigi tevékenysége arra enged következtetni, hogy a rácsok mögött ugyan jól viselkedik, de amikor azon kívül van, akkor azért van baj vele. Korábban egy másik gyilkossággal is kapcsolatba hozták Sztojka Ivánt a hatóságok, de azt a nyomozást végül megszüntették. 

Csodás egy jogrendszerünk van. Itt a diktatúra kellős közepén, kisebbségi gyilkosokat engednek ki, mert jól viselkedtek. Elképesztő…

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56118/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Stefán válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-07-26 14:56:49
Pontosan így van ! Tömegesen késekkel felfegyverkezve mentek be a szórakozóhelyre csak a szokásos kötözködős módon ez a véleményem , majd miután megkapták szóban a rendre utasítást ,szintén szokásuk szerint ,tömegesen beindult a verekedés és biztos, hogy ő általuk kezdeményezve ! Előre kitervelve, hogy simán leszúrják azt, aki ellenáll vagy nem tettszik nekik ! Sokunk nem késekkel közlekedik és szintén sokunk még evéshez sem használja ! Ebben az esetben is látható, hogy a magyar igazságszolgáltatás furcsa ítéleteket szül, ha cigányokról van szó, mint elkövetők ! Szögi Lajos Tanár esete is bizonyítja azt, ez nem igazságszolgáltatás, a kártérítésekről már nem is beszélve, pedig ezt mindenféleképpen be kellene hajtani rajtuk ! Magyarul életfogytiglan dolgozva a börtönben elítéltként vagyonelkobzás valamilyen formában még a rokonaitól is ! Jó magaviseletével jól átbaxta a rendszert a kamu jó viselkedésével , kiengedték pedig élete végéig többekkel együtt bent kellene rohadni a fegyházba ! és igaz csak Marian Cozma halt meg, de a többieket sem ők mentették meg a haláltól, hanem a kézilabdázó társ és az orvosok ! Ilyen egy "középbalkáni ország" egyes lakóssága és igazságszolgáltatói rendszere ! Majd a végén még kártérítést is fog kérni és kapni ! Szégyen és undorító !
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-07-26 08:51:01
Mocskos, szemét módon ölt, majd őrjöngött a tárgyaláson, de a börtönben "jól viselkedett", tehát négy évet elengedtek ennek a fehérjehalmaznak a büntetéséből !!!!!!!!
Hát, ennyit a magyar (i)gazságszolgáltatás igazi rejtelmeiről.
Magánvéleményem, hogy ez az (i)gazságszolgáltatás úgy, ahogy van, úgy sz@r !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?