Blogolj!

Egy „férfi” a legszebb spanyol „nő”! Töke van a királynőnek és hagyják!


Transznemű nő – vagy férfi, ezt sosem tudom… – képviselő Spanyolországot, a Miss Universe szépségverseny döntőjében. Ez a férfi – vagy nő, ki tudja ezt követni? – a legszebb spanyol nő. 

A képen két férfi látható, az egyik szépségkirálynő…

A szépségversenyeknek úgy általában semmi értelme. Ki dönti el, hogy ki a legszebb helyettem? Ráaásul mindenkinek más a szépség. Ugyanakkor az esetek többségében a férfiak szerint a nők a szépek és igaz ez fordítva is. Na most Angela Ponce férfinak született, de nők között let első. 

A csodás versengésben hat éve vehetnek részt férfiból készített nők. Akkor Kanadában kiderült, hogy töke van a királynőnek és azonnal kizárták. Ellenben jöttek a jogvédők és visszakövetelték az első helyre. Kukacoskodtak… 

Ponce korábban volt már Miss Cádiz, de 2015-ben nem nyerte meg a Miss Word lokális selejtezőjét. A 27 éves fickó 2014-ben lett nő, vagyis addigra készült el a mű, aminek köszönheti a mostani sikert. Korábban már nyilatkozott is a neméről: 

Nem vagyok fura, csak más a történetem, egy nő, aki máshogy jött a világra, de ettől még nő vagyok.

Sok midnennel lehetne vitatkozni. Például azzal, hogy nem fura. De öcsém, nagyon is az vagy… És éppen annyi kárt okozol a beteg társaidnak, mint Conchita Wurst, a szakállas nő, aki énekel. 

A közösségi oldalán persze most a sokszínűségről és a befogadásról ír. Ezeknek akar a szószólója lenni. Kicsit ijesztő a helyzet amúgy. Hiszen ebből a férfiból csináltak egy nőt. Plasztikai sebészek rakták össze. Igazi mű. Mi lesz, ha megnyeri a világszépe döntőjét is? Akkor olyan fricskát kap a világ, hogy a fal adja a másikat. 

És a szép nők nevében kikérem magamnak, hogy egy férfiból csinált versenyző legyőzze őket. Ugyanis semmiféle, orvosok által összerakott mű lény nem lehet szebb, mint azok a nők, akiket a Jóisten teremtett. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56087/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-25 13:56:05
A spanyolokról már akkor tudtam, hogy nem normálisak, amikor az első adandó alkalommal nem tiltották be az egész országban, egységesen a bikaviadalokat, de EZ MÁR TÉNYLEG MINDENNEK A TETEJE.
Hülyék ellen tényleg nem létezik semmiféle orvosság sem !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?