Blogolj!

Listázni akarják a kóser hús vásárlóit!


Az állatvédelem mögé bújt rasszizmus? Nyilvántartást vezetne egy párt azokról, akik kóser hús termékeket vásárolnak és még indok is van rá.

Az osztrák Gottfried Waldhäusl alsó-ausztriai FPÖ képviselő fejéből pattant ki az ötlet, amit a régi Jobbik is megirigyelhetett volna: nem szabad vallási okokból állatokat ölni, de ha mégis, akkor nyilvántartást kell vezetni azokról, akik vásárolnak ezekből a húsokból. Egyszerűsítsük: az ausztriai politikus arra kíváncsi, hogy kik zsidók. 

Persze értelmetlen volt a javaslat, mert Gernot Blümel kancelláriaminiszter azonnal bejelentette, hogy szó sem lehet listázásról – hülyeség is. Pedig az FPÖ ravasz volt, mert nem a hentesnél akart strigulázni, hanem felmérés keretében kérdezték volna meg az embereket, hogy kinek van igénye a kóser húsra. A forgatókönyv pedig a normális, európai volt: mindenki kiállt a kisebbségi jogok mellett, elítélte a javaslatot, amelynek bevezetéséről szó sem lehet. Ennyi. 

Ugyanakkor gondoljunk bele, hogy mi lenne, ha nálunk született volna egy ilyen ellenzéki – ELLENZÉKI – javaslata. Hiába ítélné el a kormány azonnal az egészet, a 444-nél, a 168 óránál, vagy akár az indexnél olyan fröcsögés jönne, hogy a fal adná a másikat. Lenne itt diktatúra, rasszista ország, antiszemita politikusok, stb. Ellenben a javaslat sorsa ugyanaz lenne, mint Ausztriában, egy hireteln mozdulattal dobnák ki a kukába. Ettől még a liberális lobbi fröcsögne rajta egy sort. Különbség: itt a hiszti menne, Ausztriában elítélték az ötletet és szépen kiközösítik azt, aki kitalálta. Ennyi…

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/56035/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-24 10:38:53
Ezek után már csak egyetlenegy kérdés merülhet fel:
Tényleg Magyarország, valamint annak miniszterelnöke és munkatársai az antiszemita állatok ?!
Mit szól mindehhez ez a Göncz Kinga utánzat, ez a kócbaba Judith Sargentini, aki, - ha kezébe kaphatna egy gépfegyvert - máris ezerrel lőne a magyarokra.
Mondd csak, jól tudsz aludni, Sargentini ?! Azt kívánom, hogy sose jöjjön álom a szemedre !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?