Blogolj!

Sajtóhír: Juncker víz helyett is rövidet iszik!


Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke komoly alkoholporblémákkal küzd. Illetve semmi gondja nincs a piával, pusztítja is rendesen.

Az, hogy az elnök részeges, immár folyamatos beszédtémát jelent a brüsszeli irodákban. A folyosón figyelik, hogy dülngél-e Juncker, vagy kivételesen tud egyenesen menni, de beszélgetni is csak távolról szeretnek vele, mert a pia szaga nem túl jó… 

A The Spectator című lap brüsszeli szakújságírója Jean Quatremer arról számolt be, hogy Brüsszelben több olyan emberrel is beszélt, aki látta egészen konkrétan részegen Junckert, sőt egy korábbi miniszter szerint

mindenki tisztában van vele, hogy ha az elnöknek vizet hoznak, az valójában gin.

Márpedig az ugye két, vagy három deci rövid. Azzal mondjuk az ember elvan egy darabig. Van, akinek több egész bulira elég ennyi rövid, de Juncker ennél jobban habzsolja az élvezeteket. 

Mondjuk ezt nem is olyan régen láttuk, amikor a NATO csúcson olyan kellemetlenül részeg volt, hogy alig bírták a pódiumon tartani. 

Aztán jött a hülye magyarázat az isiászról. Lehet, hogy van neki, de az is tény: nem az első eset, hogy Juncker erősen ittasnak tűnt egy rendezvényen. 

Tavaly a The Sun is arról cikkezett, hogy Juncker az ENSZ csúcson volt ittas, akkor több résztvevő is megerősítette, hogy az elnök jóban van a piával. Issza, mint a vizet…

És amúgy megvan a magyarázat arra, hogy ez a Juncker nevű alkoholista szerencsétlen, miért nem szereti a magyarokat, illetve Orbán Viktort. A miniszterelnök tavaly február másodikán egy tanácskozáson vizet töltött a részeges vénember poharába. Nem volt felkészülve erre Juncker, mivel aznap már fürdött. 

Fotó: MTI

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55943/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Julianna 2018-07-22 21:21:10
Van mèg ennek az embernek lelkiismerete ? Egy ilyen ember vezet egy földrèszt Europàt !!! Eredmény tragikus.....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?