Blogolj!

Zavar a szoci térerőben


Az MSZP-nek a nyári uborkaszezonban is sikerült hülyét csinálnia magából. Ha azt hiszi, nincs lejjebb, figyelje Tóth Bertalan 21. századi varázslatát!

Tóth Bertalan nekifutásból eltaknyolt. Fotó: MTI

Úgy tűnik, nyáron sem tart szünetet a szocialista Szeszélyes évszakok. A tisztújításon átesett utódpárt érdemi politizálás és teljesítmény híján leginkább a hülyeségben és az öntökönlövésben képes átesni a ló egyik oldaláról a túlsóra.

A túlsózhatatlan MSZP-túlshow legfrissebb epizódjának főszereplői a modern tömegkommunikációs eszközök, a mobiltelefonok, az e-mail rendszerek és az a fránya térerő.

Történt, hogy a szegfűsök egymás torkának estek, miután a parlamenti csipetcsapat egy szelete megszavazta a képviselői fizetésemelésről szóló kormánypárti javaslatot, egy kisebb hányad a nem gombbal hányta a falra borsót, de akadtak, akik még a döntéshez is nyúlszívűnek bizonyultak, mások pedig jobbnak látták, ha távolmaradásba burkolják kiforratlan álláspontjukat.

Az egész ordenáré hacacáréval persze megint a maradék maroknyi balérzelmű táborukat forrázták le.

Eközben – ez is érthető – áll a bál az iciripiciri, de annál nagyravágyóbb vörös erődben.

Egységben a kétség – ez lehet a jövő MSZP-s mesterterve.

Hogy Mester-házy pártházmester egyetért-e vele, arról nem szól a fáma, mindenesetre a Kárpát-medence legszíntelenebb-szagtalanabb elnök-frakcióvezetője, Tóth Bertalan (aki maga nem is volt jelen a prodedúrán!) büntetné azokat, akik nemmel (azaz úgy balos ellenzékileg a kormánypártokkal szemben) voksoltak. Kunhalmi Ágnes viszont még nem határozta el, sírjon-e vagy röhögjön. A (nemmel szavazó) választmányi elnök „szovjet lányt” (így, ahogy mondom, 2018-ban!) játszik, és zsarolhatatlanságával magyarázza renitenskedését. Tóthék pedig „fideszes csapdával” és a túlélés kényszerével a kormányigenlést.

Az egész idiotizmusban azonban nem az a legszebb, ki mit hazudik állít csapdáról, zsarolásról, túlélésről vagy gerincről, hanem a körítés, ami gulyáskomenizmus-szagúan szocreállá varázsolja a szoci menzakosztot.

Egybehangzó sajtóértesülések és politikusi nyilatkozatok alapján ugyanis Tóth tábornoknak a Nagy Szavazás előtt nem sikerült mindenkit utolérnie(!), hogy közölje, hogyan kell nyomkodnia, avagy mit vár a párt. Ezt többen a belső levelezésben is jelezték.

Rögzítsük a tényt: 15 MSZP-s csücsül a parlamenti patkóban, a Nyafogós Nagyfőnöknek tehát 14 társát kellett volna valahogyan becserkésznie. No,

aki elhiszi, hogy 2018-ban ez megoldhatatlan feladat, annak javaslom, 2022-ben is szavazzon nyugodtan erre a brigádra.

Jobb is, ha nem izzasztjuk magunkat, és nem találgatjuk, mire való a bukottak még gyülekezetben a belső levelezés és az elnök-frakcióvezetői körlevél intézménye, hiszen érezhetően zavar van a térerőben. Pontosabban az erőben.

Sistereg a súlytalanság, recseg a kisszerűség, nyikorog a jelentéktelenség.

Ordít az erőtlenség.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55922/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,ellenzék,fidesz,fizetésemelés,kormány,Kunhalmi Ágnes,Mesterházy Attila,MSZP,országgyűlés,Tóth Bertalan
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-23 16:05:40
Ezeknek a szájkarate-bajnokoknak egyáltalán nem kell hülyét csinálni magukból, hiszen ezek születésük óta idióták.
További elkeserítő hír számukra, hogy az idő múltával ez az "állapot" már csak rosszabbodni fog !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?