Blogolj!

Közpénzt is felhasználva alapít pártot Márki-Zay Péter?


A műkedvelő ismét lecsap? Márki-Zay Péter állítólag az államalapítás ünnepén pártot alapít majd. Összejön az igazi Lúzer FC?

Fotó: promenad.hu

Azt tudjuk, hogy augusztus 20-án, felrúgva a haladó hagyományokat, nem lesz tűzijáték Hódmezővásárhelyen. Márki-Zay Péter spórol, mintha skót felmenőkkel rendelkezne. Megvonja a szórakozást a helyiektől, de azért vicces dolgot kitalált. Sajtóértesülések szerint pártot alapít…

Mondjuk igaza van, úgy hiányzik a műkedvelők mozgalma a politikai palettáról, mint üveges tótnak a hanyattesés. 

Pláne egy olyan válogatott brigádból álló szervezet, mint amilyet a vásárhelyi polgi összerántott. Mert ugye benne van ő, a fő műkedvelő. Aztán állítólag maga mellé édesgette Hadházy Ákost az LMP-ből – ő a pletykák szerint MZP unokatestvére –, valamit a zöldektől szintén lelépő Róna Pétert. Már eddig is csoda egy csapat ez, de ha még hozzávesszük az MSZP süllyedő hajóját olykor kapitányként is elsőként elhagyó igazi beszari Botka Lászlót, akkor azért egy egészen csodás csapat jöhet össze. Csupa bukott politikus. Kivéve persze MZP, mert ő egyelőre még ahhoz is keveset tett le az asztalra, hogy megbukjon. 

Pártot alapítani persze nem lehet csak úgy. Mi kell ahhoz? Például pénz. MZP a városi költségvetésből össze is rántott egy csodás programot az ünnepre. Lesz fény, led, meg minden mint a búcsúban, de augusztus 19-én színpadra lépnek a Lúzer FC kapitányai is: az esti koncert előtt Magyarország európai integrációjáról folytat színpadi beszélgetést Márki-Zay Péter, Róna Péter és Hadházy Ákos.

Állítólag már nincsenek jegyek erre a rendezvényre. Mindenki ott akar lenni. Mondjuk ez érthető, hiszen az egész ünnepi gyalázatra 25 milliót költ a város, vagyis ebből támogatják a műkedvelők mozgalmának megalapításához fontos és biztos marha izgalmas beszélgetést is. 

Kérdés: mi a túrónak kell MZP-nek egy párt? A válasz egyszerű: mert baromira nem érdekli Hódmezővásárhely, miniszterelnök akar lenni. Kicsit használja a várost, meg a közpénzt, aztán, ha a választók is úgy akarják akkor lelép. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55757/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-23 16:58:01
Ha már "robbantásról" esik szó:
Az nem lehet, hogy végre ezt az idiótát - a meggyőző FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselői fölénnyel - kirobbantsák a helyéről Hódmezővásárhelyen ?! Pedig volna rá igény !!!!
Miniszterelnök-jelölt, ez a hibbant ?!
Viccelnek az elvtársak ?!
Bár, ha elnézem az eddigi, önként jelentkezőket (Vona, Karácsony, Botka, Szél(hámos) Bernadett, Juhász (füttyös) Peti stb., stb.) semmi sem lehetetlen !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?