Blogolj!

(18+) Ettől elmegy az étvágyad: meggyűrűzték a melegpornóst


Egy kiadós gang bang után. Ennyit még ebéd előtt a konzervatív értékekről és a hagyományos családmodell szentségéről.

Fotó: Twitter/Raw Fuck Club, via Vice

Hiába kapja sorba a választói pofonokat a gyökértelen, jövőkép nélküli balliberális ellenzék, a nemzetfikázó médiacsatlósai továbbra is adják alá a lovat. Egészen pontosan hirdetik helyette az igét, próbálják mosni az agyakat, adott esetben a politikai munkát is átvállalva, elvégezve.

Három kétharmad ide vagy oda, a balliberó agysejtpusztítók és értékrombolók nem tettek le arról, hogy kitépjék a nemzeti gyökereket, hogy keresztet állítsanak a keresztény erkölcsöknek, hogy felrobbantsák a hagyományos értékeket, hogy megbecstelenítsék a magyarnak remélt magyar jövőt, és hogy dehumanizálják a humánumot.

Az egyik zászlóshajó, a 24-esnek nevezett egység délelőtti kábító hatású anyagától tuti elmegy az étvágya minden jó ízlésű polgárnak.

„Gang bang pornóforgatás után kérte meg párja kezét a melegpornós”

– rötyögnek markukba a 24-es billentyűbuherálók, akik hírértékűnek minősítették a történetet, miszerint egy kiválóan sikerült gang bang melegpornó-forgatás (értik, ugye?) megkoronázásaként bizonyos B. B. rendező letérdelt (hmm, naná!), hogy megkérje „párja”, bizonyos M. L. szőrös kezét, majd mint aki jól végezte Olgát, meg is gyűrűzte lelki társát.

„Nem adok arra, amit a konzervatívok (vagy bárki más) gondol erről. Harcolunk a jogunkért a szerelemhez, és hogy azt vegyük el, akit akarunk”

– hányja fel a leány-, bassza meg, elkúrtam: a legénykérő vallomását a szélsőségesen ön- és közveszélyes, közösségromboló ultralibsi eszmerendszertől kábult csipetcsapat.

Meggyűrűzött melegpornósok, balliberális bérfirkászok, mi sem adunk arra, mit gondoltok róla, de a végsőkig harcolunk a hamisítatlan szerelemért, az egy nő és egy férfi házasságán alapuló valódi családeszme egyeduralmáért! Nem hagyjuk, hogy elvegyétek tőlünk a hitet, a reményt, az örömöt és a piros-fehér-zöld jövőt!

Mert jogunk van hozzá.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55733/pics/lead_800x600.png
baloldal,ellenzék,liberális,liberalizmus,meleg,melegek,melegházasság,melegpornó,pornó
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-24 11:09:11
Egyszerűen undorítóak !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?