Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Megint jönnek a migránsok… 

Kecskés István

Úgy tűnt, hogy az olasz szándék megvan arra, hogy megfékezzék a migrációs hullámot. Most viszont megengedték, hogy két hajó kikössön, amely migránsokat szállított.

Pozzalóban köthetett ki két hajó, amelyeken összesen 432 migráns volt. Egészen addig, ameddig a nőknek és a gyerekeknek nem engedték meg, hogy leszálljanak róla. Utána 402 ember maradt a járműveken. Vagyis ennyi volt közöttük a férfi… Elképesztő. 

Szépen megvizsgálták őket az orvosok, majd mehettek. Buszra szállították őket, majd elvitték őket egy táborba. A 402 férfi és az összesen 30 nő és gyerek is. Aránytalan adatok ezek. 

Az meg egy egészen agyament dolog, hogy ezek a ki tudja milyen céllal érkező bevándorlók halászhajókkal indultak el, majd amikor kiderült, hogy Olaszország nem engedi őket kikötni, ellenben több európai ország igen, akkor már teljesen mindegy, mehetnek akár Pozzalóba is. 

Franciaország és Málta 50-50 migráns befogadását jelezte, de csatlakozott hozzájuk Németország, Spanyolország és Portugália is. Vagyis alakul az önkéntes kvóta. Csak ez azért senkinek sem jó úgy igazából. Hiszen itt vannak a nyakunkon. Olyanok, mint a Tizedes meg a többiekben az oroszok: már a spájzban vannak. 

Ennek leginkább az az oka, hogy az olaszoknál nem tudja a jobb két, mit csinál a bal. Mert miközben Matteo Salvini belügyminiszter megtagadná a bevándorlást, Giuseppe Conte kormányfő boldog attól, ha mindenkit beengednek. Káosz. Egyelőre a határon. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55702/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?