Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Így házasodtok ti – hamisan szólt a brémai migránsmuzsika!


Ami sok, az mégiscsak sokk: több mint száz rendőr kellett ahhoz, hogy szétverje négyszáz bevándorló tömegverekedését. Ja, mindez egy esküvőn történt a történelmi Németországban...

Fotó: illusztráció

Házasodni márpedig tudni kell! Hiszen annak is megvan a maga kultúrája, no meg hát a 21. század ultraliberális igényei szerint a kulturális mássága is. Az egyre sokszínűbb Európa germán palettáját pingáló új honfoglalók újabb varázslatos vigassággal hívták fel magukra – pontosabban a migrációs őrület tarthatatlanságára – a figyelmet.

Bréma egyik elővárosában több mint 100 rendőr kellett ahhoz, hogy békét teremtsen egy szír esküvőn(!), miután az örök hűség ceremóniáján ünneplő őrültködő 400 migráns összeverekedett.

A renitens agysebészek meg sem várták az első fogást, máris megkezdték a torokfogást. Azt nem lehet pontosan tudni, min különböztek össze a „kedves” vendégek a 15(!) esztendős szír lány és szintén szír lovagjának nászán, de akkora balhé kerekedett, hogy a zsaruk csak alapos erősítést követően tudták megfékezni a szerelmi szertartást. Hogy teljes legyen az üröm az örömben, a szenzációs szeánsz során három rendőr és két migráns is súlyos sérülést szenvedett.

Egy esküvő, öt temetés komoly egészségkárosodás.

És mert a baj soha nem jár egyedül, a brutálkodó bevándorlók mellett az ifjú ara szülei ellen is hatósági vizsgálat indul, mivel felmerül a gyanú, hogy akarata ellenére kényszerítették férjhez.

A kiskorúak házassága – egyelőre és szerencsére – nem engedélyezett Németországban, ám amennyiben iszlám vallású bevándorlók között történik, akkor a hatóságok gyakran szemet hunynak az eset fölött.

Kivéve, ha a násznép nem bír magával, és a berendezés mellett egymást no meg a fél várost is szét akarják verni.

Mondom én, hogy házasodni tudni kell.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55663/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,esküvő,házasság,migráció,migráns,Németország,tömegverekedés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-07-17 12:04:08
Minek avatkoztak be a rendőrök? Hagyták volna őket, had´ oldották volna meg maguk között. Aztán a maradékot begyűjteni a fogházba... (Már elnézést, de miért kell kockáztatni a rendőrök biztonságát, életét?)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?