Blogolj!

Juncker, az albán szamár – videó


Mi történt? Csak a szokásos: Jean-Claude Juncker, brit lapok szerint alaposan felöntött a garatra… Ebben persze nem az a hétköznapi, hogy megírták, sőt lefilmezték, hanem az, hogy ez a szegény ember megint benyomott, mint az albán szamár. 

Az Európai Bizottság elnöke a NATO-csúcson vizitált – víz, persze… – és a Daily Mail hozott nyilvánosságra róla egy felvételt, amin látszik, hogy tántorog… Tán? Egészen konkrétan alig áll a lábán, csak kísérőkkel tud közlekedni. 

Komolyan… Kikérem magamnak, hogy ez az ember egész Európát érintő kérdésekről döntsön. Olyan állapotban ment el a világ vezetőinek találkozójára, hogy a lépcsőről lefelé támogatni kellett, a színpadon tartani. Elképesztő.

Jelcin könyörög a receptért. Jucker ölelget, pofoz, tántorog. Látszik, hogy nem tudja milyen rendezvényen van. Döbbenetes. 

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55497/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-13 11:19:40
Kiegészítésképpen, most olvastam:
Ugyanakkor a futballvilág, - beleértve Európát is - ismét megtalálta a "legfontosabb", azonnal megoldandó, mindenkit lázban tartó problémát:
A FIFA "sokszínűségi megbízottja" (ezt a baromságot), bizonyos Federico Addiech nevű ügyeletes ökör, a szexizmust elítélve felszólította a TV csatornákat, hogy a vb. focimeccsek alatt kevesebb szép nőt mutassanak a képernyőn. Kétségtelen, hogy mára már mindenki meghibbant, de:
Csak így tovább, fiúk !!!!
Ezzel egycsapásra megoldhatjuk a Juncker problémát is. Kevesebb képet (videót) kell róla leadni, és kész !!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-07-13 10:21:07
Ez a senkiházi, részeg disznó - akit soha senki nem választott meg sehová - a "dicső" Európai Unió egyik legfőbb "félrevezetője" !!!!!!
SZÉGYEN, DE LEGFŐKÉPPEN AZOKRA A SOROS-CSICSKÁKRA, MERKELEKRE, MACRONOKRA, MEG A TÖBBI IDIÓTÁRA NÉZVE, AKIK EZT HOSSZÚ ÉVEK ÓTA ELTŰRTÉK ÉS A MAI NAPIG ELTŰRIK !!!
Válaszolok
jános 2018-07-12 21:26:09
Hát lehet, hogy beteg, de akkor mag miért nem a detox-ba van(mert az alkoholizmus bizony az betegség) és ezek osztják nekünk az észt, borzalom, nyugateurópát szerintem bepermetezték valami vakság szérummal, de már kezd elmúlni a hatása, tisztul a kép, Trump bácsi már megadta az irányt.
Hát ezektől a tyúkok is sírva fakadnának abba a bizonyos tyúkólba.
Válaszolok
János 2018-07-12 21:07:45
És ezt lehet?? Ezért egy melóst úgy rúgnak ki, hogy a lába se éri a földet, ezt a szemetet meg az Uniós vezető körülcsókolgatják??? Milyen világ ez az Uniós világ?? Ez költői kérdés volt. Tudjuk, hogy egy hazug világ! Sajnos ! És ebbe akartunk mindenáron bejutni egy másik hazug világból! Sikerült! Bravo!
Válaszolok
Julianna válasza: librikus bejegyzésére 2018-07-12 21:07:44
Tökéletesen igaza van. Volt a képén bör ennek a senkihàzinak még mejelenni ?!
Válaszolok
librikus 2018-07-12 20:57:03
És ezek és hasonszőrűek vezetik Európát - lefelé a lejtőn.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?