Blogolj!

Az osztrákok nem viccelnek: betilthatják a burka viselését


Ausztriában is kezdik észrevenni, hogy a bevándorlás nagyon komoly és rossz hatással van a társadalomra. Most lépnek is egy nagyot!

Nem is akárki, hanem Heinz-Christian Strache alkancellár áll az élén annak a törvényjavaslatnak, amely betiltaná a burka viselését az óvodákban és az iskolákban. Lesz is ebből persze világbotrány, de az osztrák politikus szerint ez a viselet a lányok és a nők elnyomásának jelképe, így nincs helye egy haladó demokráciában. Jó esély van arra, hogy a szövetségi tartományok már a nyáron megkötik a megállapodást ezzel kapcsolatban és akkor életbe is léphet a szabályozás. 

Strache a fejlődésüket hátrányosan befolyásoló szimbólumok és ruhák viselésétől védené a gyermekeket, de erre kap majd hangos és csattanós választ, hiszen az Ausztriában működő iszlám szervezetek azonnal jelezték, hogy minden jogi lépést megtesznek a szabályok életbeléptetése ellen. 

Ha valaki ebből azt a következtetést vonja le, hogy a bevándorlók alkalmazkodni akarnak az európai szokásokhoz, a normákhoz, akkor az vagy vak, vagy nem akarja látni mi történik. És közben meg a magyar kerítés után az olaszok is bekeményítettek, de már Ausztria is kezd beleállni ebbe a harcba. A végén még megmarad Európa olyannak, amilyennek az őseink teremtették. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55454/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-12 19:15:04
Ezt én értem, és a magam részéről teljes mértékben egyet is értek a teljes tiltással.
Csak azt nem értem, hogy mi a fenét kell ezen a törvényen éveken át spekulálni ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?