Blogolj!

Ellenzéki összeomlás – újra


Mondhatjuk, hogy a Józsefváros is csak egy a kerületek közül, de a vasárnapi választást azért nem szabad elbagatelizálni. Ez egy üzenet volt.

Sára Botond megnyerte. De nagyon

Sára Botond, a Fidesz-KDNP jelöljte összev-vissza verte Győri Pétert, aki annyira független volt, hogy a Jobbikot leszámítva minden ellenzéki párt támogatta. Most attól vonatkoztassunk el, hogy vér ciki, ha valakit Gyurcsány Ferenc DK-ja is a szárnyai alá vesz és nem is szabadna csodálkoznunk azon, hogy a nemzeti elkúró segítsége csak a bukáshoz elég. Itt a lényeg az összefogáson van: összeborult fű, fa, virág, találtak egy remek jelöltet, aki csak kicsit volt SZDSZ-es korábban, elindították és szereztek is 36,39 százalékot. 

Valahogy Horn Gábor jut eszembe erről – rémes egy gondolat. Emlékeznek, amikor a vizitdíj eltörléséről szóló népszavazás eredményét magyarázta Gyurcsány és Horn egy tévét nézve elmagyarázta, hogy „azt mondták az emberek, menj a picsába, Feri”?

Ugyanez történt most is. Nem buktak, hanem elküldték a választók melegebb éghajlatra a teljes ellenzéket – hiába akart kimaradni a buliból, ez vonatkozik a halátusát vívó Jobbikra is – és megüzenték, hogy nincsenek, nem léteznek. Befellegzett ezeknek, végük van, hiteltelenek és feleslegesek is. Ha valaki kormányt akar váltani Magyarországon, akkor annak előbb ellenzéket kell, mert ez egy rettenetes csapat, LMP-stől, MSZP-stől, DK-stól, Jobbikostól, Liberálisostól.

Elbuktak, végük van, megsemmisültek. És bebizonyították, hogy ez az összefogósdi semmit sem ér. Összeomlás. Az van. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55341/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-07-09 21:18:42
Igen,minden FIDESZ-re szavazó bugris paraszt,aki nem akarja megérteni,hogy ők tudják csak mi a jó
a lakosságnak és az országnak.És mi,akik már tapasztaltuk milyen az ő kormányzásuk,nem szavazunk rájuk,mert természetesen nem vagyunk saját magunk ellenségei.Így bugris parasztok vagyunk,mert
nem értjük őket,nem olvassuk az ellenzéki médiát,az agyunkat pedig átmosta a FIDESZ.Én már ápri-
lisban kikértem magamnak a bugris parasztozást,mert van internet,azt olvasok amit akarok,és nem
mosta ki az agyamat a FIDESZ.Valamint mezőgazdaságból élünk,és elegem van abból,hogy a paraszt
jelző mindig csak pejoratív értelemben kerül szóba.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-07-09 11:42:46
OKÉ, ez a választás így rendben van, ma ez a realitás.
Felidézném azonban a liberálbolsevikok (és a csatlós médiájuk), országgyűlési választások utáni aljas, mocskos kommunikációját, miszerint a vidéki választók, - akik nagy többséggel a FIDESZ kormányra szavaztak - mind félrevezetettek, és egytől egyig bugris parasztok !!!!!
Kérdezném a sz@rházi csapatuktól:
BUDAPESTEN, A JÓZSEFVÁROSI, ÉS AZ V. KERÜLETI VÁLASZTÓK IS MIND BUGRIS PARASZTOK ?!
Elég, ha csak egy agyament {mondjuk éppen Furcsány (tömegbelövető, mocskos hazudozó) Ferkó} válaszol a feltett kérdésre !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?