Blogolj!

Így hazudik Orbán Viktorról a liberálisok egyik kedvence


Ne sokat kerülgessük a témát: Karafiáth Orsolya egyszerűen hazudik. Vagy vak. Vagy vak és hazudik is.

Fotó: 24.hu

Karafiáth Orsolyával kapcsolatban lényegében egy fontos kérdést érdemes feltenni: ki is ő valójában? 

Nyilván tudjuk, hogy „író, újságíró, publicista”, hiszen ez áll a 24.hu-n megjelent cikkeinél a neve mellett. De azért egészítsük ki még egy dologgal, hiszen jól láthatóan migárció-tagadó is. Karafiáth Orsolya azért ragadott legutóbb billentyűzetet, hogy elmondja, szerinte nincs is illegális bevándorlás és amúgy azt sugallta, hogy Orbán Viktor mellett az is bolond, aki azt mondja, hogy ez létező probléma. 

Karafiáth Orsoly azon akadt ki, hogy a miniszterelnök szerint azért nincs az országunk déli határán illegális bevándorló, mert ott a kerítés. Az „író, újságíró, publicista” viszont azt sugallja, hogy illegális bevándorlók nincsenek, sőt egy kis humorost is idéz:

A viccet ismerjük: Megkérdezik a bolondot, miért vakarózik állandóan. Válasz: a szúnyogok ellen. De hát nincsenek is itt szúnyogok. Na látja?!

Ugyanakkor az „író, újságíró, publicista” tovább is megy – mondjam még? –, mert szerinte ez az egész migránsos dolog egy komédia… Karafiáth Orsolya azt sem veszi tudomásul, hogy az illegális bevándorlást több magyar szerzevezt is támogatja, ami azért legalábbis közelít az embercsempészet patronálásához. Tudjuk, hogy létezik, hiszen nem egy ilyen esetet láttunk már, de az „író, újságíró, publicista” ezt nem veszi észre, talán mert nem akarja.

No, de felteszi a nagy kérdést az „író, újságíró, publicista”:

Miért nem lehet nálunk tisztességes, érvekkel és ellenérvekkel alátámasztott vitát folytatni a menekültkérdésről? Miért kell egyből indulatokból startolni? Egyik ok nyilván az, hogy a kormánynak politikailag célszerűbb a téma mentén is a kerítésállítás, a belső ellenség képének minél ördögibbé formálása. Mert a téma, Európa legfontosabb témája, nálunk másra sem volt jó eddig, mint a választás megnyerésére alkalmas hergelőerőnek, illetve a nyerés után hatalomszilárdító, egységkovácsoló indulatnak.

Meg is lennénk. Ez már nemcsak a migráció, az illegális bevándorlás tagadása, hanem mondjuk a családi adókedvezmény, a béremelések, a kórház felújítások (igen, van még dolog!), az útépítések, az adócsökkentések eltitlolása is. Vélhetően ezek is kellett a kétharmados győzelemhez és a siker megszilárdításához is. Aki ennek ellenkezőjét állítja az szimplán hazudik… Mint egy liberális „író, újságíró, publicista”…

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55258/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: LCK bejegyzésére 2018-07-06 15:47:29
LCK !
Gratulálok.
Elmés, lényegre törő, frappáns hozzászólás volt.
Arra biztatom, tegyen hasonlót máskor, és többször is !!!
Üdv.
Válaszolok
LCK 2018-07-06 15:24:15
A Komszomolszkaja Pravda megírta, hogy egy moszkvai polgár véletlenül beleejtette a WC-be a Lenin arcmását ábrázoló pecsétgyűrűjét. Szegény ember meg ijedtében lehúzta WC-t.
Fél év múlva az emberünk Moszkvától sok száz kilométerre a Volga folyó partján horgászott.
Fogott egy nagy halat. Csodák-csodájára a hal gyomrából előkerült az elveszett Lenin fejes pecsétgyűrűje.
Karafiáth Orsolya is egy olyan hal, amelyből mindig Geoge Soros szellemisége bukkan fel, függetlenül attól, hogy hol, mit húznak le a klotyón.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-07-06 15:09:07
Mindenek előtt, egyszer és mindenkorra tisztázzuk:
Ez a Karafiáth Orsolya nevű agyament nőszemély sem nem író, sem nem újságíró, sem nem publicista !!!!
Ez a fehérjehalmaz egyszerűen csak komplett ökör, családi állapota meg hülye !!!
Az, hogy minden szava eddig is hazugság volt, és most is az, egyáltalán nem lep meg senkit a világon.
Normális ( már úgy értem, nem liberálbolsevik) körökben az keltene világra szóló szenzációt, ha ő és "eszmetársai" egyszer, véletlenül igazat mondanának az életben.
A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy erre, - az elkövetkezendő ötven évben - semmi remény sincs !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?