Blogolj!

Brutális! Migránserőszakban fuldoklik Dánia is


Meglepődik még valaki az eszement és nemzetgyilkos liberálisokon kívül? Megháromszorozódott a nemi erőszakok száma, és hat elkövetőből öt migráns.

Fotó: pixabay.com

Néhány nappal ezelőtt örömködtünk az Ez a tuti hasábjain a svéd védekezés ébredezéséről, már amennyiben a hűvös skandinávok a forró vérű migránsok miatt szigorították a nemi erőszakkal kapcsolatos jogszabályokat. Olyannyira elszaporodott ugyanis az országban a nők elleni szexuális brutalitás, és olyannyira könnyen beazonosíthatóvá vált az elkövető színes egyéniségek kulturálisan „más” háttere, hogy betelt a pohár. Az individualista liberalizmus szőke törvényhozói is kénytelenek voltak belátni, mégsem járja, hogy a korlátlan tolerancia és érzékenyítés jegyében prédául vessék lányaikat és asszonyaikat a mohó migránsok elé.

Akik nem képesek megérteni, mi fán terem a Wilkommenskultur, és hol húzódnak a határai.

Kasztrálnák a liliomtiprást - ébredeznek a svédek?

A heves vérmérsékletű migránsok olyannyira felforrósították a levegőt a hűvös Skandináviában, hogy valamit lépni kellett, hogy visszaszorítsák a nők elleni szexuális erőszakot. Svédországban is betelt a pohár, vagyis az északi ország döntéshozói - nagyon helyesen! - végre észhez tértek, és belátták, mégsem járja, hogy a korlátlan tolerancia és érzékenyítés jegyében prédául vessék lányaikat és asszonyaikat a kulturális másság távolról érkező színes egyéniségei elé.

Még le sem nyugodtak a svéd kedélyek, máris döbbeneteset durrant a dán dinamit. Egy egészen friss hír szerint ugyanis Dániában 2017-ben 196(!) százalékkal, tehát a korábbiakhoz képest csaknem háromszorosára nőtt a szexuális jellegű bűncselekmények száma, ráadásul hatból öt(!) nemi erőszakot a bevándorlók követnek el.

Ezért aztán megérte tárt karokkal fogadni a magasan kvalifikált eritreai, szomáliai és iraki kemény legényeket (hiszen a mocskos nőgyalázó gazemberek zöme közülük kerül ki, a liliomtipró tesztoszteronagyúak átlagéletkora 23 év).

A napvilágot látott adatoktól padlót fogott közvéleményt tovább sokkolta a tanulmányt megrendelő integrációért és bevándorlásért felelős minisztérium tárcavezetője, Inger Støjberg, aki nem azt mondta, hogy ajtó becsuk, eddig és netovább, a bűnözők pedig farkuknál fogva fognak lógni a klímamentes hűvösön, hanem sikerült imigyen értékelnie: a szörnyű eredmény

„a rosszul vagy egyáltalán nem sikerült integrációnak tudható be”.

Dániában is a nép szolgáltathat igazságot. Hiszen az integráció reménytelen, a miniszteri magyarázat elmebeteg.

Kutyából ugyanis fent, északon sem lesz szalonna.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55266/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Dánia,migráció,migráns,nemi erőszak
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-07 16:22:49
Különösen kommunista kutyából nem lesz soha demokratikus szalonna !!!
(Kövér László Házelnök úr méltán elhíresült megjegyzése szerint)
Azért abban bízom - lehet, egyedül a világon -, hogy a dánok, és velük együtt a többi meghibbant, nyugat-európai ország lakosai hamarosan megköszönik mindezt a "legfőbb hibbantnak", a Merkel muttinak !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?