Blogolj!

Kasztrálnák a liliomtiprást – ébredeznek a svédek?

Pintér M. Lajos

A heves vérmérsékletű migránsok olyannyira felforrósították a levegőt a hűvös Skandináviában, hogy valamit lépni kellett, hogy visszaszorítsák a nők elleni szexuális erőszakot.

Svédországban is betelt a pohár, vagyis az északi ország döntéshozói – nagyon helyesen! – végre észhez tértek, és belátták,

mégsem járja, hogy a korlátlan tolerancia és érzékenyítés jegyében prédául vessék lányaikat és asszonyaikat a kulturális másság távolról érkező színes egyéniségei elé.

Mint szinte minden, a bevándorlás által sújtott (pontosabban a migránsokat tárt karokkal fogadó) országban, a skandinávoknál (is) az egekbe szökött a nemi erőszakok száma az elmúlt években. A helyzet drámaiságát jól mutatja, hogy csak 2017-ben több mint 7 ezer esetben tettek feljelentést szexuális erőszak miatt, ami 10 százalékkal több az előző évinél (és akkor még nem szóltunk azokról a megalázott némákról, akik szégyenükben vagy félelmükben nem fordultak a migránssimogatásban eleddig jeleskedő svéd hatóságokhoz). Az elkövetők ugyanis zömében nem a helyi Jonasok és Andersek szőke suttyói közül kerültek ki, hanem – láss csodát – a kanfelsőbbrendűség Afrikából és Ázsiából átruccanó vadlegényei élték ki gusztustalan vágyaikat az ártatlan áldozatokon.

Napi 20 laza nemi erőszak – ízlelgessük az ízlelgethetetlent!

A legfőbb ideje volt, hogy a gyengélkedő állam erőt mutasson, és megvédje a gyengébbik nemet azokkal szemben, akik csak az erőből értenek.

A lépéskényszerbe került döntéshozók az országos felháborodás hatására szigorították az eddigi jogszabályokat. Míg korábban jogilag csak és kizárólag az minősült nemi erőszaknak, amikor a szexuális érintkezést erőszak kísérte vagy kényszerítés alatt jött létre, július 1-jétől minden olyan szexuális érintkezés ebbe a kategóriába esik, amelyhez az egyik fél nem adta egyértelmű hozzájárulását.

„Nincsen semmiféle olyan elvárás, hogy formálisan ki kellene mondani az igent, vagy meg kellene nyomni a megfelelő gombot egy applikációban. A szexuális érintkezéshez való beleegyezést egyszerűen jelzi a fizikai reakció is” – magyarázta el az új törvényt az egyik kidolgozója, Anna Hannel bíró. Arra is rámutatott, a bíróságoknak a lehető legszigorúbban kell fellépniük a „vitatott” esetekben, azt kell mérlegelni, elhangzott-e beleegyezés, illetve gesztusokkal vagy bármilyen egyéb módon észlelhető volt-e a felek hozzájárulása a szexuális érintkezéshez.

Ha nem, akkor legyen a bestia migráns vagy bennszülött, az igazságszolgáltatás és a büntetés-végrehajtás majd jól megszorongatja a tökeit. Hogy egy életre elmenjen a kedve.

A többi nyálcsorgató fenevad pedig tanuljon belőle, és visszahőköljön.

Az ébredező svédek életjeleket mutattak. Kasztrálták a liliomtiprást. Várom az új skandináv óriásplakátokat!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55067/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,migráció,migráns,nemi erőszak,Svédország,szexuális visszaélés
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?