Blogolj!

(18+) Undorító meleg állatok Párizsban


Amikor az ember már azt hitte, hogy (sok)mindent látott, akkor jön a párizsi melegfelvonulás és döbbenetes képek látnak napvilágot.

Tudom, most úgy a jogvédők, mint a melegaktivisták sőt a feministák is nyugtatóért kiáltanak, de a cím minden egyes szavát vállalom! Ugyanis, amilyen képet feldobott a közösségi média a hétvégi párizsi felvonulásról azt nem lehet másként jellemezni. Undorító és nem is állatias, hiszen egyetlen állat sem csinál ilyet a szerelmével – mondjuk a saját neművel sem létesítenek szexuális kapcsolatot, de ez most más kérdés. 

Kutyának öltöztetett, négykézláb mászó, pórázon vezetett férfiak egy csoportja szerepel a képen. És még ezek beszélnek meleg büszkeségről! Ez nem büszkeség, ez beteges! Ezt egy polgári értékrendet valló országban nem lehet megengedni! Ezt be kell tiltani – nem, nem a vonulást, hanem ezt az undormányt. 

Hányinger… De nemcsak ez, hanem a kép háttere is, ahol gyerekek sétálnak a menettel. Ki lehetett az a barom, aki odaengedte őket? Csak titkon reménykedem benne, hogy nem valamelyik kutyának öltözött hulladék. A kutyákkal kapcsolatban vannak ugye különböző meghatározások: fajtiszta, keverék, vagy utóbbi másként korcs. Szerintem ez utóbbi illik ide. És ezt nevezik ezek szexuális játéknak? Mi ebben a játék? Mi ebben a szex? Gyomorforgató. És mindezt a gyerekek szeme előtt…

Hétvégén nálunk is jön ez a vonulgatás. Csak reménykedhetünk benne, hogy nem találkozunk hasonló jelenséggel. Nyilván lesz vallás-, egyház- és Bibliagyalázás is. Ahogy ez lenni szokott. De hátha nem mennek le ilyen szintre. A férgek szintjére. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55085/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-04 11:39:01
Semmi bajom azzal, ha bárki, bármit is csinál otthon, a négy fal között, lelke rajta.
Ez az önmutogató undormány azonban számomra - és még rajtam kívül sok-sok milliárd ember számára - egyszerűen elfogadhatatlan !!!!
Ezek tényleg állatok !!!!!
Válaszolok
baviki69 2018-07-03 07:51:58
A legtöbb ember, akik ellenzik ezt a magamutogatós melegfelvonulást, nem a melegséget, hanem a hasonló primitív megnyilvánulásokat ítélik el... Sajnos, éppen ezek a kétlábon vonuló állat-emberek (bocsánat az állatok felé) rontanak a melegek megítélésén...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?