Blogolj!

Egy családhoz egy nő és egy férfi kell és ennyi pont elég


Szerencsére olyan országban élünk, ahol szabad bátran beszélnünk nyilvánvaló kérdésekről és ahol nem kell mosolyogva tapsikolnunk a melegházasság intézményének.

Fotó: Új Szó

Novák Katalin, a magyar kormány család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton a kaposvári Református Egyházi Napok beszélgetésén kimondta azt, amire több millióan gondolunk, és amire azért gondolunk, mert úgy normális:

"...a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi."

Tehát nem kell két nő egy egészséges családhoz és legkevésbé sem kell két férfi. Minden gyereknek joga van ahhoz, hogy legyen EGY édesanyja és EGY édesapja, ebben a kérdéskörben semmiképpen nem játszhatunk 2-0-ra. Sajnálatos módon a világot olyan mértékben hálózta be mára a buzibüszkeség, hogy lassacskán ők maguk is elfeledkeznek arról, hogy ők bizony a kisebbség, akik nagyon-nagyon feszegetik magamutogató magatartásukkal az egészséges emberek tűrőképességének határait.

Ahogy Novák Katalin fogalmaz, a család olyan, mint a tiszta víz: hiába reklámozzák sokat az üdítőitalokat, a vizet reklám nélkül is minden gyerek szereti. Magam sem mondhattam volna jobban, de amiben még inkább igaza van az államtitkár asszonynak az a következő: ne féljünk kiállni konzervatív, keresztény értékeink mellett, még akkor sem, ha ez manapság már nem divat. És még akkor sem, ha emiatt homofóbiával vádolnak meg majd minket. Az már legyen az egészségtelen kisebbség baja.  
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/55052/pics/lead_800x600.jpg
család,családpolitika,kisebbség,meleg,melegek,melegházasság
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-01 20:27:22
Normáliséknál (úgy értem: nem a liberálbolsevikoknál) ez teljesen egyértelmű, tiszta és világos. Csak az olyan begyepesedett agyú hülyék képzelik ezt másképpen, akik engedélyezték, sőt törvényesítették az azonos neműek házasságát.
Nyilván azon megfontolás alapján tették (teszik) ezt, mert - szerintük - az azonos neműek házassága kapcsán "születnek" a legklasszabb utódok !!!!
Kifordult önmagából a világ jó része. Ez lett a fene nagy szabadság (szabadosság) végső eredménye.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?