Az ötös lottó nyerőszámai
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 10, 13, 15, 31, 38. Joker: 561193
Blogolj!

3+1 részeg szocialista – videó

Újabb szocialista politikusról bizonyosodott be, hogy nem bír magával, ha alkohol kerül a közelébe.

Burány dönt, iszik, vagy vezet – sőt néha egyszerre csinálja ezt a hármat (Fotó: borsonline.hu)

Ugye Szanyi Tiborról folyamatos a pletyka, hogy nem veti meg az italt, egészen konkrétan a whiskey-t. Egészségére. Akkor beszél igazán nagy hülyeségeket, ha ittas, mi pedig jót szórakozunk ezen.

Aztán Szekeres Imrével kapcsolatban is terjed a hír, hogy nemcsak akkor iszik, amikor szomjas, sőt miniszter korában gyanúsan részeg volt, amikor a kecskeméti katonai bázison repülőgépeket adott át. 

Aztán ugye állítólag Gyurcsány Ferenc kígyói sem kígyóznak csak úgy maguktól. De a prím számok halmaza sem kuszálódik össze minden átmenet nélkül. 

Most meg Burány Sándor bukott le – szerencsétlen konkrétan, mert a fentiekről csak vélelmezhetjük, hogy részegek voltak, róla nagyjából be is bizonyosodott. Ittas vezetésen érték, megfújta a szondát, ami majdnem olyan magasra szaladt fel, mint az MSZP népszerűsége, ami az alkoholszint esetében sok, párt támogatásnál meg kevés, de semmiképpen sem jó adat. Burány le is mondott a mentelmi jogáról és most sajnálkozik, hogy ez volt élete legnagyobb hibája. Már a részegen vezetés. Mondjuk szerintem a devizahitelezés indokolatlan hazai felpörgetésében vállalt szerepe legalább ekkora probléma. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/54720/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-26 15:28:52
Ez a Burány annyira idióta, hogy országgyűlési képviselőként azt sem tudja, hogy egy parlamenti képviselő nem mondhat le a mentelmi jogáról !!!!!!!!
Ugye, ezek után nem kétséges, hogy a parlamenti patkó melyik oldalán melegíti a széket ez a töklámpa ?!
A mentelmi jogot ugyanis - hosszú előkészítés, és az azt követő parlamenti döntés alapján - kizárólag az országgyűlés vonhatja meg, persze csak megfelelő indokok esetén, és alapos vizsgálat után !!!!
Valaki "felhomályosíthatná" ezt a bumfordit !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?