Blogolj!

Spanyolhonban erőszakolni szabad?


A hanyatló Nyugat ópiuma mérgezi a hispánokat: könnyed szexuális visszaélésnek minősítik, ha öten csoportosan erőszakolnak meg valakit, és tönkretesznek egy ártatlan életet.

A spanyoloknak alighanem elmentek otthonról. Minden jel erre utal.

A Guardian friss híre szerint hatezer eurós óvadék ellenében szabadon engedik annak az ötfős, „társaságnak” nevezett aljas mocsadék közösségnek valamennyi tagját, amely két éve csoportosan erőszakolt meg egy madridi diáklányt Pamplonában, a San Fermín-ünnep ideje alatt. A szélsőségesen idióta liberalizmus fogságába esett hispán igazságszolgáltatás elmebaját mutatja, hogy az ügyészek hiába kértek több mint húsz év szabadságvesztést az elkövetőkre, a Farkasfalka (La manada) farkasait első nekifutásra is csupán kilenc év szabadságvesztésre ítélték, mert a birka bíró szerint nem nemi erőszak, hanem szexuális visszaélés történt.

Most pedig itt az újabb pofon az értelemnek, az igazságnak, a jognak, a nőknek és Európának: szabad levegőt szipákolhatnak az ártatlan élet tönkretevői, a nőiesség és a szerelem bemocskolói.

Szexuális visszaélés, hát persze, addig, amíg nem a bíró lányát teperik le az alagsorban!

A nagy tekintélyű döntnök nem látta bizonyítottnak az erőszakot és a megfélemlítést, a védelem pedig abba kapaszkodott, hogy az ötből egy szörnyszülött lopott egy csókot.

A nagybeteg ország agybetegei szerint hihető, kvázi normális, hogy egy átlagos, 18 éves lány pár perc ismertség után kezet ad öt felajzott, vadidegen vadbaromnak a csoportos szexre.

Amely során óvszer nélkül egyszerre többen magukévá teszik, erről felvételt készítenek, és még büszkén terjesztik is.

Spanyolország hullaszagot áraszt.

Benzinnel locsolgatja az ultrahaladó neomarxizmus groteszekül pislákoló tüzét, fojtogatja a se veled, se nélküled baszk- és katalánkérdés, se kiköpni, se lenyelni nem tudja a problémát (ezért a szőnyeg alá tapossa), keblére öleli a máshonnan tűzzel-vassal távol tartott migránsokat, a szexuális bűnözés relativizálásával pedig az öngyilkos öntökönszúrás minősített esetét követi el.

A férgek a felszínre törtek.

Már csak az kellene, hogy óriástáblákon népszerűsítsék a kevésbé felvilágosult kultúrájú beözönlők számára az öt az egy ellen szakmai szépségeit... A tolerancia, az elfogadás és a másság tisztelete jegyében, természetesen.

„Csak azt szerettem volna, hogy minél előbb vége legyen.” Ennyit mondott amúgy a bíróságon a szerencsétlen áldozat.

Tényleg, vége lesz valaha ennek az őrületnek?

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/54592/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,Farkasfalka,liberalizmus,nemi erőszak,Spanyolország,szexuális visszaélés,tolerancia
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-06-23 14:44:44
Franco utolsó nyilvános beszédében rendszere diffamálásával vádolta meg a nemzetközi szabadkőmüvességet.53 Beszéde alatt az agg kormányzó megfázott, majd elhunyt. Spanyolország alkotmánya szerint királyság, ezért a Bourbon-ház trón várományosát, János Károlyt,54 akit Franco még életében utódjául kinevezett, 1975 őszén spanyol királlyá koronázták. Gazdaságilag jól állt Spanyolország, de a fiatal király tudta: ha meg akarja pozícióját tartani, akkor országának fel kell adni eddigi szuverén nemzeti kurzusát! A királynak okosan kellett lavíroznia, hogy a legiszlatíva a különböző világnézetek közül liberális kurzusra váltson. Elérte, hogy a parlament eddigi egypárti kiváltságát a liberális pártokrácia javára feladja. Az új választásokon a liberális pártok szolid többséget nyertek. Négy év múlva a szociáldemokraták kerültek kormányra, de már ők is hombres del americanos, vagyis a nemzetközi fináncmágnások emberei voltak. Kivonat "Világháborúk és győztesek" könyvből.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?