Blogolj!

Nettó provokáció! Sárosdi Lilla remeg a különadóért


A flaszterlibsik emigráns krétaköröse bevállalta a bevándorlást támogató propagandatevékenységet.

A nemzetszomorító genderbalfaszkodás nagybudapesti főideológusairól, Sárosdi Lilla és Schilling Árpád házias párosáról tán akkor hallottunk legutóbb, mikor nem sokkal a harmadik kétharmad kőbe vésődését követően bejelentették: kéz a kézben emigrálnak, menekülnek az orbáni sötétség vad bosszúja elől. Meg sem állnak Gallia migránsokkal tűzdelt macronisztikusan fene nagy szabadságáig.

Mert elfut a víz, ugyebár, és csak a kő marad.

A szőrös férj még lazán visszaüzenve „suttyó magyarok”-ozott egyet, oldalának pocakos bordája viszont erőt gyűjtött, hogy teli torokból üvöltsön egyet a piros-fehér-zöld népségre. A meztelen lúzerkedéséről is elhíresült Lilla asszony rajta tartja teltkarcsú ujjait a Kárpát-medencei folyamatok ütőerén. Láthatóan rémesen zavarja, hogy a kerítéstől óvott haza közösségét a csendes többség nem óhajtja összekutyulni az idegen kultúrájú és más vallású migránsok tömkelegével.

Aki kavarni akar, menjen Párizsba, ez a tiszta sor.

Ám a mű-vésznő nem hagyta annyiban, most például kiverte a veríték amiatt, hogy már a nyár végén életbe léphet a 25 százalékos bevándorlási különadó. Ami annyit tesz, hogy a határvédelmi feladatok ellátásának finanszírozását az állam meglocsolgatja a migrációt tevékenyen szervezgető (hangos kisebbség) adóforintjaival.

No, több se kellett a melegek, transzneműek és elítélt bűnözők társaságában a Forbes Urban magazin által a legbátrabb magyarok közé besorolt libsi megmondó arának!

„A bevándorlást pozitív színben feltüntető propaganda tevékenységet folytatok”

provokált pénteki posztjában a migránspárti emigráns, hogy szinte lelki szemeim előtt látom, midőn dagadó büszkeséggel feszíti közben a diadal ívét.

Sárosdi Lilla tehát különadóra jelentkezett. Legyen meg az akarata!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/54602/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,gender,liberalizmus,migráció,Sárosdi Lilla,Schilling Árpád
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-06-24 23:38:34
Én meg azt várom, mikor fogják őt a migránsok visszasimogatni! Kívánom neki!!! Habár lehet, hogy ő jobban várja, mint ahogy én kívánom neki! :D
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-06-23 18:25:53
Na, végre !
Ez a hülye liba ismét a hírek közé került, pedig amit eddig tudtunk róla, már az is jóval több volt a kelleténél.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a Stop-Soros törvénytervezet véleményezésekor én a 25%-os különadó helyett 50%-ot voltam bátor javasolni a törvényalkotóknak.
Most is tartom akkori véleményemet, sajnálom, hogy nem úgy lett, pedig megérdemelné ez a sok idióta, hazaáruló, Soros-csicska migránssimogató, hogy fizessen a közös kasszába, mint egy a katonatiszt !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?