Blogolj!

Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre


Elképesztő sivalkodáshullám söpör végig a balliberális brancson, kiverte őket a verejték, mert a kormány beemelné a kereszténység védelmét az Alaptörvénybe. Ezt a felháborító aljasságot! A kőből faragott balagyasok persze ráleltek az adekvát válaszra.

Nézem Vadai Ágnest, figyelem, hallgatom – és elfog a szánalom. Vérig sértődött a DK dívája, aki balliberális padtársaival együtt heves hisztirohamban tört ki, miután az a csúnya polgári kormány az Alaptörvényben rögzítené a keresztény értékek védelmét.

A genetikailag államszocializálódott elvtársakat és elvtársnőket megüti a guta, hogy Magyarország kőbe vésheti a szilárd alapokat:

Isten, haza, család, kereszténység és magyarság.

A vöröslő Vadai véda elméjében már a gonosz Állami Inkvizíciós Hivatal rémképe parázslik, mely a különféle őrző-védő feladatok végrehajtásával majd alaposan ki-, meg- és felzaklatja a hitetlenül szabados modern magyarokat. Ezt az egész „keresztényi kultúrázás” szerinte amúgy is „kisstílű, primitív és suttyom”.

Elindult az elcsépelt cséphadaró, okádja az emészthetetlent.

A szellemileg fegyverkező ballib hadoszlop mű-Jeanne d'Arc-ja röpteti is a gyűlöletig megunt holo-kártyát: „a 20-as, 30-as, 40-es évek legrosszabb antiszemita hozzáállását” véli felfedezni abban, hogy az állami szervek kötelessége lett lészen a keresztény kultúra védelmezése.

Suttyom suttyókáim, figyelem! Itt az idő, hogy betömködjük a vöröslés vörös rését.

A keresztény kultúra nem hit vagy hívőség kérdése, még kevésbé az keresztény egyház pajzsra emelése vagy a zsidóság üldözése, hanem mindaz, amit a kereszténység a világnak adott. A mag, mely megtermékenyítette Európát, és a közös kincs, melyet a következő nemzedékek jövőjéért féltve őrzünk népek vándorlásának soros viharában.

Még akkor is, ha ti ezt nem tudjátok vagy nem is akarjátok megérteni.

„Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.”

Jobb ma egy Schuman, mint holnap akárhány Vadai Ágnes! Nem túlzok.

Mert csak a kő marad. De a kő marad.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/54239/pics/lead_800x600.jpg
Alaptörvény,antiszemitizmus,baloldal,DK,Európa,gyűlölet,kereszténység,liberalizmus,Vadai Ágnes
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-16 18:44:37
Ezt a "női hölgyet" sem az eszéért szeretjük, az biztos.
Ennek a "vörös rébéknek" - akárcsak minden más vérbeli, tőrőlmetszett kommunistának - mindenről csak egyvalami jut eszébe, mint az ősi, viccbéli Mórickának.
Ez most történetesen újból az "antiszemitizmus ügye", amelyet - tudjuk jól - ezek a senkiháziak bármikor, bármivel kapcsolatban kapásból előhúznak a kalapból. Tényleg szánalmasak.
Még mindig nem jöttek rá, hogy pont ezért az aljas kommunikációért szenvedtek - immár harmadszor - megsemmisítő vereséget az országgyűlési választáson.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?