Blogolj!

Márki-Zay Péter törölte a memóriát


A celeb polginak beintettek, és mintha már semmire sem emlékezne: passzivistának álcázza magát. Segítünk neki a rekonstrukcióban – We shall fight!

Hatalmas utat tett meg Márki-Zay Péter, mire megszerezte Lázár János telefonszámát. Sokadik nekifutásra összejött neki! A siker cukormáza szirupos, és sok mindent elhomályosít.

Avagy bekövetkezett a Nagy Találkozás, amire epekedve várt a materialista keresztény celeb polgi teljes Hódmezővásárhely és az országos balliberális média. Megfogyva bár és megtörve is, de elbandukolt Lázár János képviselői fogadóórájára Márki-Zay Péter, hogy sok más panaszos polgárral egyetemben a honatya elé tárja problémaleltárát, és gyógyírt kérjen a bajaira.

A miniszter rendelt.

Néminemű politikai farokméregetéssel is tarkított, bámulatosan hosszú előjáték vezette fel a cseppnyi csúcspontot, majd a négyszemközti közösködés követően Márki-Zay hálás köszönetet rebegett Lázárnak. Mármint a tanácsokért.

Aztán a buja mikrofonerdőben elveszítette emlékeit.

Tán lányos zavarában törölte a rövid távú memóriát, tán megsuhintotta a Miniszterelnökség atyai intése, miszerint riasztó, hogy a kormánnyal való együttműködést kormányellenes tüntetés vezetésén keresztül keresi.

„Az országos politikában én április 8-a óta abszolút nem vagyok aktív”

– rebegte rögvest a legvásárhelyibb vásárhelyi, hogy beleremegett a mennyezet.

A hátraarcnak is van határa, segítünk hát rekonstruálni a történteket!

Mi ugyanis pontosan emlékszünk az április 14-i Tünti 1.0 „tolvajkormányozós”, a „visszaélések feltárásáról és a szavazatok ellenőrzéséről” értekező kockás inges levélkéjére. Nem feledjük, mit üzent az április 21-i Tünti 2.0 ellenzékváltó vezérszónoka, szóval „We shall fight!”. Látjuk magunk előtt „Mucika” billegő bárszékében, amint az anti-Fidesz egy új jobbközép párt létrehozásának szükségességéről vizionál, és újraolvassuk Heller Ágnest, midőn az Egységes Magyar Ellenzéki Párt „alapító atyjáról” filozofál. És nem lepődünk meg a Momentum-majális meglepetésvendégének maratonmonológján sem – „ha kitartunk, ember nincs, aki megállítana minket.”

Ennyit akkor a kitartásról és a Kennedybe ojtott magyar mini-Macronról.

Az utca kiürült, a hangoskodás nem kígyózik tovább. És még mindig mi vagyunk a többség. Még akkor is, ha Hódmezővásárhely soros aktivistája passzivistának képzeli és tetteti magát.

Egyszerűen lement kutyába.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/54185/pics/lead_800x600.jpg
demonstráció,ellenzék,Hódmezővásárhely,Lázár János,Márki-Zay Péter,tüntetés,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-15 13:29:25
Egy "tetőtől talpig független", egyébként tőrőlmetszett liberálbolsevik, notórius hazudozó miért mondana igazat?!
Mégis ki az, aki ilyesmit egyáltalán elvár tőle, meg a hozzá hasonló Soros bérencektől ?!
Csak halkan jegyzem meg, hogy van annak a - kialakulófélben lévő - triumvirátusnak (Márki Zay, Botka, Lázár) valami diszkrét bája, aminek a valós politikai, üzleti hátterét egyelőre persze nem ismeri a köznép.
Azért suttognak erről-arról az emberek, de majd az idő mindent helyrerak.
Közben megépül szépen a "régen várt", senkinek sem hiányzó, de sok-sok EU-s pénzt vonzó villamos-vasút kombinációs közlekedési rendszer is "mindenki" megelégedettségére !!!!!
HURRÁ !!!!!
Válaszolok
LCK 2018-06-15 12:30:35
Az internet nem felejt! – mondta szombaton a lezárt Erzsébet híd előtti beszédében Márky-Zay.
Majd megtartotta beszédét:
Hódmezővásárhelyen naponta meg kell küzdenie a GONOSSZAL és a hazugsággal.
A migránsokat pedig nem Soros, hanem a Fidesz zúdította hazánkra!
Orbán ázsiai diktátor, akinek a rabságában élünk, keresztényinek és nemzetinek hazudott diktatúrában.
A gátlástalan Fidesz gyűlöletet szít, megfélemlít, és hazugsággyárakat üzemeltet.
A bíróságok a bűnösöket védik, el kell apasztani az uniós forrásokat, majd újjá kell építeni az országot és elszámoltatni a Fidesz kastélyokat építő, luxusautókkal közlekedő, terrorista migránsokat és orosz bűnözőket betelepítő, jogsértő, erőszakos, másokat megalázó politikusait.
Rasszista, idegengyűlölő, megfélemlítő, lelkiismeretlen, korrupt, gonosz van hatalmon, akik ellen mindenkinek küzdenie kell!
Az internet nem felejt!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-06-15 09:52:10
Variáljatok csak, pont olyan szar minden, mint a Facebookon ? Hol van a kommentem ???
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?