Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

Óriási kamu! Függetlennek álcázzák a baloldal jelöltjét a Józsefvárosban!


Vélhetően egyik baloldali, vagy liberális párt neve sem jó hívószó mostanság, hiszen függetlennek akarjáj eladni az ellenzéki pártok a jelöltjüket.

Van egy mondás, amely szerint kétféle újságíró van: a jobboldali és a független. Független. Na persze. Érdekes, hogy az önmagukat párt és világnézetre függetlennek hazudók mondók mindig a baloldali és a liberális pártok szekerét tolják. 

Nos úgy tűnik a helyzet a politikában sem más.

Emlékezhetünk, nem volt olyan rég, hogy Hódmezővásárhelyen a műköedvelő Márki-Zay Péter úgy volt független, hogy mögé állt minden ellenzéki párt, a másik jelölt pedig a Fidesz-KDNP pártszövetség által támogatott Hegedűs Zoltán volt. Most, hogy jönnek az időközi választások – több polgármester bejutott a parlamentbe – ismét jön az összefogósdi, de a főváros nyolcadik kerületében egészen sajátosan alakul a helyzet. 

Indul ugye Sára Botond a Fidesz-KDNP jelöltje, aki eddig alpolgármesterként dolgozott Kocsis Máté mellett,

valamint a FÜGGETLEN Győri Péter, akinek már meg is jelent az első plakátja, amelyről kiderül, hogy a fene nagy pártatlanságában a Momentum Mozgalom, az LMP, a Párbeszéd, az MSZP, a DK, a Magyar Liberális Párt és a Szolidarítás támogatja. A felsoroltakban mi a közös? Mindannyian a baloldali, liberális ellenzék pártjai. 

Még csak a Jobbik sem állt oda mellé, amelyik azért cukisodás ide, vagy oda, valahol mégis egy jobbos formáció. Kizárólag balról jöttek a támogatók Győri Péter mellé. Nem olyan rég elbeszélgettem a körúton az egyik aktivistájával, messziről úgy tűnt, hogy főállásban amúgy LMP-s volt a hölgy, aki a szórólapot osztotta. Amikor felvetettem neki, hogy Győri Péter például a DK miatt is támogathatatlan, ő is csak sopánkodott. Mert, aki Gyurcsány Ferenc pártjával közösséget vállal, az saját magát árazza be, illetve le. 

Nyilván nem szabad Győri Péter esélyeit lebecsülni, de nem is emelném fel őt komoly magasságokba. Pedig… 

Április 8-án Kocsis Máté 18.818 szavazatot kapott. A DK, az LMP, a Momentum indulója – más balos jelölt nem volt – összesen 18.719-et. Izgalmasnak ígérkezik a július 8-i választás a Józsefvárosban. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/54117/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-14 11:54:17
Ugyanezt csinálták Hódmezővásárhelyen, ott bejött nekik. A vásárhelyiek bánják is már, de késő bánat >>>>> !!!
Remélem, hogy Józsefvárosban még egyszer nem tudják már a liberálbolsevikok eladni ezt az óriási blöfföt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?